Likes kopen oplichterij, “Reviews over site’s”
Recente Tweets


Een verzoek tot review Mail onsSocial media

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower


Likes kopen en oplichting online, 'Ervaring-Reviews' 'Page 1'

Facebook likes kopen of Youtube like kopen? Betrouwbaar of bestolen worden. 
Ben je ook al gedupeerd door webshops die beloven dat je de likes binnen enkele dagen krijgt?

Toch likes gekocht en heb je een week of zelfs een jaar later je Facebook likes nog steeds niet gekregen?

Hieronder vind je ervaringen en reviews van likes kopen.

Betrouwbaarheid webshops van likes leveren
Het zal je niets verbazen dat je ineens geen reactie meer krijgt van de webmasters die je de like’s heeft beloofd, want het kost tegenwoordig nog maar een 10 euro voor 1000 likes van facebook. Het bedrag is zo klein dat niemand hier wat tegen doet. Aangifte doen van oplichterij voor 10 euro hoef je niet te doen bij de politie. Ze zien je al aankomen..

Goude tijden zorgt voor oogst
Het social media groeit, en het gonst op internet steeds meer van de lucide "Facebook likes kopen" bedrijven. Geld graaien zo snel mogelijk nu er geoogst kan worden. Helaas is dit voor de echte betrouwbare leveranciers van Facebook likes een erge domper. De goede websites moeten flink knokken om geloofwaardig te blijven door deze oplichters. 

Het melden en het delen van de reviews zorgt er voor dat er een eerlijke sfeer ontstaat. Want welke website is tegenwoordig nog betrouwbaar? Welke website is wel of niet in staat om zijn of haar Facebook likes te leveren, gelukkig worden ze hier in de beoordelingen vermeldt. 

Dit artikel over likes kopen ervaringen wordt regelmatig bijgewerkt met de websites die de likes wel of niet leveren. De websites die likes ten goede leveren krijgen een + van ons. Dit houdt in dat de "Facebook likes kopen sites" een link krijgen vermeld die Do-follow is. De websites kunnen ook sterren krijgen tot max 5 afhankelijk van de prestatie. Daarnaast kan het voorkomen dat enkele site's een 'kroon' verdienen bij de review (symbolische waarde) wat voortvloeit uit een 'mening'.

Het voordeel van reviews over likes op Pclooptvast.nl
We staan in Google op 3e plaats, als we zoeken op: Likes kopen review, Likes kopen beoordeling, Of vindbaar op de links die we melden zoals likeskopen.net. Eveneens gebeurd het dat de like-sites onze pagina koppelen aan recensies van henzelf. We trekken hierdoor extra veel bezoekers die de betrouwbaarheid willen meten van likes leveringen. Uitteraard doen we ons best om zoveel mogelijk site's dit jaar te beoordelen. 

Deel ook jouw ervaring
We zijn ontzettend blij met uw ervaringen over de likes kopen sites, dus alle extra info over de likes levering e.d. is welkom. Persoonlijke adressen telefoonnummers van oplichters worden niet vermeld. Eventuele website(s) vermelden we wel. Let op! Uw ip wordt door ons gecontroleerd. Dit heeft als reden dat de websites die we beoordelen zelf geen referenties over hun eigen sites gaan schrijven. Of reviews gaan krijgen van studenten die ingehuurd worden om beoordelingen te schrijven. Elk bericht wat we binnen krijgen wordt op grond van IP gecontroleerd, zodat wederom fake-beoordelingen uitgesloten worden op onze site. Pclooptvast.nl houdt van duidelijkheid In elke vorm, ook om misverstanden te voorkomen.

Let op! Pclooptvast.nl is verder nooit aansprakelijk voor de gemaakte reviews
Hoe mooi alles is, het is en blijven 'moment opnames' 

Heb je zelf een negatieve of goede ervaring? > Deel je ervaring hier


*****  Ervaring met likes kopen - Reviews *****Echtelikes.nl Review
Een geheel nieuwe site is Echtelikes.nl, (Nu inmiddels naar ons weten al toch enigszins bekend aan het worden en geen negatieve referenties zijn te vinden) De site ziet er veelbelovend uit, en waar het zeker interessant is om likes te bestellen / kopen, omdat ze beweren dat het echt likes zijn. De naam van de site doet je dat dan ook wel geloven dat het echt likes zijn, maar we moeten het natuurlijk voor een review kunnen peilen. Vandaar we voor een bestelling hebben gedaan van 100 likes.

De website geeft aan in een bericht dat je zelf ook kunt adverteren op Facebook zelf om likes binnen te halen die echt zijn. (Wij hebben dat voor deze beoordeling van te voren getest of dat misschien wel goedkoper zou zijn als echtelikes.nl). We komen tot de conclusie dat je bij facebook tussen de 30 en 70 euro kwijt bent voor 100 likes (Nederlands). (Dan wel aan gemixte bronnen in Nederland) (Meerdere keren getest) Dit houdt in dat Echtelikes.nl goedkoper is natuurlijk. Je weet simpelweg niet via Fb direct of je 30 euro kwijt bent of meer. (Daarnaast kost eigenlijk Facebook campagne zelf promoten ook meer tijd) Wat je moet dan ook een goede foto hebben om te kunnen promoten, + een goede slogan en tekst.

We hebben bij  > deze site < voor de review 100 likes besteld, (Echte Nederlandse likes) en gevraagd of ze konden leveren. De levering was gestart. De snelheid viel ons daarentegen ook hard mee voor echte likes, de likes waren binnen enkele dagen al netjes en dus snel geleverd + dat er extra is geleverd omdat we dislikers hadden gehad tijdens deze campagne. Al met al kwamen de likes direct van Facebook van echte accounts dmv promotie campagnes op zeer grote Fb pagina's van winkansen. Ook je Facebook profiel wordt dus echt bezocht. Naar ons idee toch een fijn idee om dit te weten, hierdoor weet je ook zeker dat dit geen negatieve spamaccounts zijn.

Onze beoordeling over echtelikes.nl
Klantgericht: 100 %
Communicatie: 100 %
Website gebruik: 100 %  
Snelheid: 100 % + bijgelevering 100%
Aantal likes geleverd: +110 %

Hier uw likes kopen? We zijn van mening dat het bij deze site voor een goede prijs, goede likes zijn, bij:echtelikes.nl

Heb je een andere ervaring hierover? Deel je mening hier


Likewinkel.nl Review

Voor onze review zochten we een Facebook like site via Google, en na enkele minuten valt ons deze site op: 'Likewinkel.nl'. Dat is toch wel een sitenaam die doet denken dat je er likes kunt kopen, een zeer sterke naam dus. We bezochten de webshop waar we al snel een professioneel gevoel bij hadden, 'wat eigenlijk elke site behoort te hebben natuurlijk'.  Na even rond te kijken wat de site ons te bieden heeft, komen we tot de conclusie om Twitter-volgers te bestellen. Een zeer leuk pakket (500 Twitter volgers).  We sturen een Email naar Likewinkel.nl of het mogelijk is voor onze ervaring om Twitter volgers '500 pakket' te leveren.  Vrijwel direct na de vraagmailing kregen we een formeel antwoord, We vinden het geen enkel punt om likes of volgers te leveren, de levering zal binnen 24 uur afgehandeld zijn.  De gehele mail kwam heel vriendelijk maar toch ook zeker zakelijk over.  We keken op ons account wat er gebeurde, en jawel binnen 20 uur meer dan +500 volgers erbij! Het aantal wat extra geleverd is zullen we maar niet noemen, (Schrikbarend veel). Maar dit geeft wel aan dat mocht er wat zijn of dergelijke dat het bedrijf zich daar 100% voor inspant om goede service te verlenen. Beter dan deze service en communicatie kan haast niet.  De beoordeling ziet er daarom zeer goed uit over Likewinkel.nl

Onze beoordeling over Likewinkel.nl

Klantgericht: 100 %
Communicatie: 100 %
Website gebruik: 100 %  
Snelheid: 100 %
Aantal volgers geleverd: +100 %

Hier uw likes kopen? 
U kunt naar onze mening betrouwbaar de Twitter volgers en > Facebook Likes Kopen + Een goede professionele service.

Heb je een andere ervaring hierover? Deel je mening hierLikeskopen.net Review
De website Likeskopen.net betrouwbaar? De site scoort in ieder geval hoog in Google wat een goede reden is om te kijken naar hoe zij daadwerkelijk hun diensten leveren. Hoewel de website zeker mooi is, en vriendelijk in gebruik stelde we op 31-07-2014 via E-mail de vraag of zij de Facebook likes konden leveren. Na enige communicatie zijn we overeengekomen met likeskopen.net om 500 likes te leveren. Met goede communicatie van de medewerker van likeskopen.net zijn onze Facebook likes op onze website binnen 24 uur geleverd. (De procedure is normaliter 48 uur)  Tijdens de mailingen werdt ook medegedeeld dat de likes afkomstig zijn uit de USA. Dit omdat het websites likes zijn, en niet een Facebook fan pagina met likes, waardoor het momenteel alleen nog mogelijk was veelal USA Facebook likes te krijgen. (Max 25 Nederlandse likes inbegrepen en een aantal Duitse likes) Wellicht in de toekomst gaat dit veranderen.   

Onze beoordeling(en) over Likeskopen.net
Klantgericht: 100 %
Communicatie: 100 %
Website gebruik: 100 %
Snelheid: 200 %
Aantal FB-Website-likes geleverd: 100+ stabiel %

Likes kopen kunt u naar onze mening vertrouwd doen bij:  Likeskopen.netLikes-kopen.nl Review
We zijn aan het rondkijken op Sitedeals.nl of er nieuwe sites zijn die wederom beloven likes te leveren. Ditmaal Stuitten we op Likes-kopen.nl, Het doet ons veelal denken aan likeskopen.nl (Zonder streepje) De Advertentie luidt op Sitedeals: We zijn net nieuw op de markt met Facebook likes kopen, onder de site naam: Likes-kopen.nl. Ook vermelden ze: Wij leveren directe Facebook likes, op pagina’s en/of posts. Naast onze Facebook service leveren wij ook de volgende diensten: Twitter volgers/retweets Youtube views/likes/subscribes, Instagram volgers/likes, Pinrest volgers/likes ook leveren wij complete SEO pakketten voor een betere optimalisatie voor uw website.

Voor dit keer kozen we  Youtube likes. Omdat we geen Fan-pagina hebben (Bewust niet) is het niet mogelijk de likes te leveren voor bijvoorbeeld rechtstreeks op de website: De Facebook button zoals hierboven aan de site. (Wel dus direct op de fanpagina) Maar aangezien vele ook de Youtube likes betrouwbaarheid ervaring wil meten komt het voor onze beoordeling dus ook zeker goed van pas. Is Likes-kopen.nl betrouwbaar? De ervaring leert ons te mailen naar het bedrijf. Waarop we al direct binnen een uur reactie ontvangen. En vertelde ons daarop direct de levering te starten om likes voor Youtube te leveren. Met verbazing wat haast ongeloofwaardig wordt, staan er na 1 uur al 100 likes bijgeschreven. (Dit was ook hetgene wat we gevraagd hadden) Maar zo snel? De website Likes-kopen.nl is nog niet eens online en presteert nu al boven verwachting. Dit mag dus nog heel wat beloven de aankomende jaren.

Onze beoordeling over Likes-kopen.nl
Klantgericht: 100 %
Communicatie: 100 %
Website gebruik: 100%
Snelheid: 200 %
Aantal likes geleverd: 100+ %

Likes kopen kunt u naar onze mening dus zeker vertrouwd doen bij: Likes-kopen.nl Twitterfollowerskopen.nl Review 2016

Let op! Eigenaar website reageert al maanden niet meer op klanten die met vragen zitten over leveringen van likes die nooit geleverd zijn. Gelukkig hebben we op deze site nog meer beoordelingen. kijk gerust even rond.

We hebben contact gezocht met de nieuwe beheerder van deze 'Twitter followers kopen site'.

Hoewel de naam Twitterfollowerskopen heet, biedt deze shop ongelooflijk veel op het gebied van social media betreffende het kopen hiervan om site-bekendheid te krijgen. Een aanrader om eens rond te kijken zo op het eerste zicht is deze webshop zeker!

Onze behoefte gaat niet uit naar 1 keuze, want ditmaal besluiten we te vragen of het mogelijk is om van alles wat te leveren voor deze review. (Een kant en klaar social media like pakketje) We vroegen Google+ likes en volgers voor Google, en uiteraard: Twitter volgers” ook retweets om eens te boosten. Daarnaast ook nog Pinnen van pinterest maar tevens ook likes op pinterest en daarna nog enkele likes voor onze Facebook fan pagina.

Dit maakte het voor ons deze keer extra spannend om te kijken of daadwerkelijk alles geverd zou worden, (En niet te weinig, ook belangrijk).

Wederom stellen we de vraag per email en een actieve webmasterforum waar deze site ook op adverteert met likes kopen. Want nogmaals ons ervaring leert eerst maar eens kijken wie Twitterfollowerskopen.nl is. De vriendelijke beheerder vond dat geen probleem en verteld ons dat alle gevraagde diensten binnen 2 a 3 dagen zullen zijn voltooid na bestelling.

De beheerder vroeg ons om ook zelf even te checken of alle likes binnen waren, dat deden we ook zeker natuurlijk. waarop we deze beoordeling/ervaring niet anders kunnen opstellen dan een zeer positieve ervaring, want alle social media kanalen waren op en top bijgevuld binnen 3 dagen. Werkelijk een topprestatie van Twitterfollowerskopen.nl en zeer snel! Een webmaster met hart voor de zaak kunnen we zeker wel stellen.

Onze beoordeling over twitterfollowerskopen.nl
Klantgericht: 0 %
Communicatie: 0 % (Reageert al maanden niet vanaf 1 jan 2016)
Website gebruik: 100 %
Snelheid: 0 %
Aantal likes geleverd: 0 % 

Likes / followers kopen? Het is een naar onze mening en bezoekers af te raden.


Koopfacebookfans.nl Review
Voor een beoordeling hebben op 02-04-2014 contact gezocht met: koopfacebookfans.nl. We zijn deze site tegengekomen op een andere zoekterm dan we normaal zouden kiezen. (Fans voor Facebook kopen) Waarna we deze website dus ook direct vonden, en contact zochten met de webbeheerder via email. Na de email hoorde we de eerste instantie niets van koopfacebookfans.nl en probeerde 24 uur laten weer een mail te zenden naar hun of ze onze mail wel hadden gelezen. Ze vertelde dat ze ons mail niet gezien hadden en in de spambox was belandt. Waarop wij aangaven dat dat iedereen kan gebeuren, vandaar een 2e email sturen naar iemand nooit overbodig is natuurlijk. Enfin: Wij stelde de vraag of er 100 Facebook fans (Likes) geleverd konden worden. Waarop ze direct antwoorden dat dit geen probleem is, en gaf ons daarnaast nog extra informatie over webbeheerders en hoe mensen een webschop met likes starten en waar de likes vandaan komen. (Erg leuk overigens om te weten hoe deze branche werkt) (Verder in de review gaan we niet in detail hierover omdat dit niet aan de orde is over waar de likes vandaan komen en hoe ze worden ingekocht)

Ze beloven ons in deze mail dat de Facebook fans binnen nu en enkele dagen in orde gemaakt zullen zijn. Maar in plaats van dagen wachten zoals aangegeven bleek het echter in 24 uur allemaal geleverd te zijn! Wij zijn dus over deze snelle manier van werken zeer tevreden. + Ook een gemoedelijke webbeheerder die zijn / haar mening en betrouwbaarheid goed weet te uitten. Goed om te weten is dat de likes die ze leveren ook echte likes zijn van kwaliteit en geen bots zijn. 

De beoordeling naar tevredenheid over koopfacebookfans.nl vindt u hier
Klantgericht: 100 %
Communicatie: 100 %
Website gebruik: 100 %  
Snelheid: 100 %
Aantal likes geleverd: 100+ %

Hier uw likes kopen?  U kunt naar onze mening likes goed en betrouwbaar kopen via koopfacebookfans.nlFacebooklikeswinkel.nl Gestopt Review INSTAGRAM volger kopen
Op verzoek hebben we facebooklikeswinkel.nl getest of de website betrouwbaar is, en of ze hun diensten kunnen leveren die ze aanbieden. Bij deze review hebben we deze keer een totaal ander product besteld dan bij alle andere reviews die we tot heden hebben uitgevoerd, we vroegen facebooklikeswinkel.nl of ze ons 500 instagram volgers konden leveren. Waarop we ook direct antwoord kregen dat dit geen enkel punt is. De bestelling zou enkele dagen kunnen duren werdt ons verteld. 

We kregen netjes een mail dat de campagne is gestart, en ook wanneer deze batch klaar zou zijn. Afijn nog geen 24 uur later hadden we al meer dan 500 instagram volgens op ons account. Het fijne aan facebooklikeswinkel.nl is dat er toch rekening mee is gehouden om niet al te zuinig te leveren. Want bedenk wel dat utval van instagram volgers altijd mogelijk is. Me deze review schrijven hebben we een maand gewacht om ook te kijken of er uitval aanwezig is van de instagram volgers. En wat ons voor deze beoordeling goed bevalt is dat ze gelukkig niet zijn weggevallen! Lekker stabiel dus.  Dat maakt het dus ook zeker zijn geld waard. 

Onze ervaring met facebooklikeswinkel.nl
Klantgericht: 100 %
Communicatie: 100 %
Website gebruik: 90 %
Snelheid: 100 %
Aantal likes geleverd: 100+ % 

Instagram volgers hier kopen? De webeigenaar is er helaas mee gestopt, maar er zijn natuurlijk andere reviews van sites waar u uw product kunt kopen.Socialmediadeals.nl Review
Socialmediadeals.nl komen we tegen op de eerste pagina van Google als we zoeken naar likes kopen van Facebook.  We bezochten de site van Socialmediadeals.nl waar het voor ons even zoeken was hoe de pagina werkte.  Het toch even nadenken lijkt wel een goed punt. Zoals we konden zien op de website hebben ze filters en kunnen klanten zelf bepalen uit welke land, provincie e.d. de likes vandaan willen hebben. Dit is dus naar onze mening een site die echt goede likes leveren. (Kort gezegd, ze komen uit Nederland en zijn dus geen bots, maar echte profielen van Facebook) We wilde graag op deze site dus testen of het daadwerkelijk echte profielen zijn e/o uit Nederland. We stuurde op 1-04-2014 een Email naar Socialmediadeals.nl, Vrijwel een uurtje later al een reactie dat ze inderdaad likes kunnen leveren, We stelde voor om 100 likes (Nederlandse likes voor de website Facebook knopje te bestellen)  Socialmediadeals.nl vond dit uitteraard een goed idee waarna ze melden dat het ongeveer 2 dagen zal duren voordat alle likes zijn geplaatst. (Dat het wat langer duurt dan goedkope likes uit buitenland heeft te maken met het feit dat bezoekers ook daadwerkelijk kijken wat ze liken, en dus niet zomaar klikken op vind ik leuk)  De prijs is dus ook wel iets duurder als je Nederlandse of Belgische likes wil. Maar daar krijg je dus wel kwaliteit voor terug. Afijn nog geen 20 uur laten wat ook zeker boven verwachting is zijn de likes allemaal bijgeschreven!  Ook konden we controleren via statistieken dat het wel degelijk Nl en Be likes waren. Dus werkelijk TOP!  Dit houd in dat de ervaring met Socialmediadeals.nl zeker tot 1 van de beste mag behoren. Hieronder staat de beoordeling totaal.

Onze beoordeling over Socialmediadeals.nl
Klantgericht: 100 %
Communicatie: 100 %
Website gebruik: 95 %  ( Dit mag positief opgepakt worden I.v.m onze onwetendheid over filters)
Snelheid: 200 %
Aantal likes geleverd: 100+ %

Likes kopen als u voor kwaliteit wil kiezen? Dan kunt u hier naar onze mening zeker likes kopen. Socialmediadeals.nlLinkbuildingmasters.nl
Voor de beoordeling van backlinks kopen (Seo en vindbaarheid) vonden we de website Linkbuildingmasters.nl op internet via Google. Op de site tref je in ieder geval een groot aanbod om te linkbuilden, wat natuurlijk goed overeen komt met de websitenaam zelf. We vroegen via de mail aan linkbuildingmasters.nl of het voor de review mogelijk is om 5 backlinks te leveren. We kregen daarop vrijwel direct antwoord hierop en vertelde ons dat ze dit binnen +- een week gingen regelen... Na 10 dagen mailde ze ons inderdaad ook terug met de mededeling dat onze linken zijn geplaatst. Met daarbij een overzicht op welke sites / startpagina's.

Dit is natuurlijk ook hoe het hoort, 'Actie + reactie' Snelle levering plus goed correct afgehandeld. Hierdoor krijg je dan ook het gevoel dat je serieus genomen wordt. De website verdiend door dit alles 5 sterren en een goede beoordeling. Ook omdat de website zelf eerlijke foto's gebruikt bij bijvoorbeeld om welke startpagina's het gaat. 

Is de kwaliteit ook goed? Wij van Pclooptvast.nl meten de betrouwbaarheid van een site en leveringen en klantvriendelijkheid. Om over kwaliteit van een backlink te praten, valt dit buiten de review zelf, omdat dit erg kan verschillen. Het voornaamste is dat als je een dienst wil kopen dat je het dan ook daadwerkelijk krijgt.

Hieronder de beoordeling.

Onze beoordeling over Linkbuildingmasters.nl
Klantgericht: 100 %
Communicatie: 100 %
Website gebruik: 100 %
Snelheid: 80 %
Aantal backlinks geleverd: 100%

Uw linkbuilding pakketten en losse links kunt u naar onze mening zeker goed kopen bij: linkbuildingmasters.nl4likes.nl Review
Met toeval via de Twitter tool aan de linkerzijde op onze pagina zien we een site die tweet "Youtube Likes, Abonnees of Favorites kopen? Bekijk ons gehele aanbod.. Als we dan even na Googlen wie deze site is krijgen we echter niet veel gevonden. Is 4likes.nl dan betrouwbaar?. Je gaat er dan toch maar snel vanuit dat het een nieuwe site. Even rond kijken dan maar op de site zelf, zien we inderdaad veel over Youtube en Subscribers kopen. Op dit moment hebben we nog geen ervaring met Youtube Subscribers voor onze beoordeling. Dit komt mooi uit om hier eens op in te gaan. We zien een pakket met 100 youtube Subscribers waarop we een mail sturen naar 4likes.nl om te vragen of het mogelijk is dit pakket te leveren.. 5 minuten later kregen we al een mail dat dit geen enkel punt is. En aangevend dat de site ook vrij nieuw is + dat ze er direct werk van maken, maar ga er altijd vanuit dat het 1 a 3 dagen kan duren voor de abonnementen binnen zijn. De order moet handmatig geplaatst worden. maar dit gebeurd door ons elke dag, de verwachting is daarom nu dat het zeer snel kan gaan. Even daarna waar we het kanaal bezochten schrok ik enigszins van de afgeschermde accounts. De schrik ging gelukkig na 2 minuten weg omdat er een vertraging in Youtube zat. Wat inhoudt dat alle abonnementen zichtbaar zijn voor iedereen, Gelukkig maar. De beheerder van 4likes.nl meldt wel dat het aantal kan aflopen door opzeggingen, vandaar er extra geleverd wordt. In nog geen 2 uur tijd hadden we 130 abonnementen erbij, (Dit was ook onze vraagpakket van 100 stuks) Zeer maar dan ook zeer snel natuurlijk! We kunnen de beoordeling weer leuk in orde maken.

Onze beoordeling over 4likes.nl
Klantgericht: 100 %
Communicatie: 100 %
Website gebruik: 80 % (Verifiëren copyright, en datum jaartal niet vermeld. Disclaimer niet zichtbaar)
Snelheid: 200 %
Aantal Subscribers geleverd: 130 %

Hier uw aankopen? U kunt hier naar onze mening betrouwbaar uw aankopen doen, met tevens een vriendelijke support. 4likes.nl 


Pagina 1 van 3

                                                                  Lees meer reviews>