Hulp op afstand!
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Hulp op afstand!

Pclooptvast biedt ook online hulp op afstand aan voor mensen met computer problemen. Via onze live chat (rechtsonder in het venster) kun je de vraag stellen aan één van onze werknemers. De vraag kan op deze manier direct beantwoord worden. Mocht het probleem lastiger zijn dan kunnen wij door middel van Teamviewer mee kijken op uw computer en zo het probleem oplossen. Eenvoudige problemen lossen wij gratis voor u op, maar voor lastigere problemen zullen wij een bedrag vragen. Dit wordt altijd van te voren duidelijk gemaakt en u hoeft alleen te betalen als het probleem eenmaal is opgelost.

U kunt voor ons niet alleen terecht bij vragen over een Windows computer, maar ook voor laptops, iMac's of smartphones! We proberen zo snel mogelijk op uw vraag te reageren.

De hulp op afstand functie van Pclooptvast is onderdeel van Kau Online te Wormerveer | KvK 74032992 | BTW NL001507819B02.

U kunt Teamviewer Quicksupport hier downloaden, dit is volledig gratis en veilig. Als u toestemming geeft kunnen wij uw computer besturen. Dit kunt u te allen tijde annuleren.

Voor meer informatie ga naar www.teamviewer.com


Kauonline logo

Deze service wordt je aangeboden door Kau Online