Likes kopen oplichterij, “Reviews door ervaring”
Recente Tweets


Een verzoek tot review Mail ons


Social media

 

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Likes kopen ervaring door oplichting online webshops 'Page 2'

Facebook likes kopen of Youtube like kopen? Betrouwbaar of bestolen worden? 
Ben je ook al gedupeerd door webshops die beloven dat je de likes binnen enkele dagen krijgt? Toch likes gekocht en heb je een week of zelfs een jaar later je Facebook likes nog steeds niet gekregen?

Betrouwbaarheid webshops van likes leveren?
Lees onze uitgebreide informatie en ervaringen.

Geen reactie terug na bestelling van likes kopen
Het zal je niets verbazen dat je ineens geen reactie meer krijgt van de webmasters die je de like’s heeft beloofd, want het kost tegenwoordig nog maar een 10 euro voor 1000 likes van facebook. Het bedrag is zo klein dat niemand hier wat tegen doet. Aangifte doen van oplichterij voor 10 euro hoef je niet te doen bij de politie.

Goude tijden zorgt voor oogst
Het social media groeit, en het gonst op internet steeds meer van de lucide "Facebook likes kopen" bedrijven. Geld graaien zo snel mogelijk nu er geoogst kan worden. Helaas is dit voor de echte betrouwbare leveranciers van Facebook likes een erge domper. De goede websites moeten flink knokken om geloofwaardig te blijven door deze oplichters. 

Het melden en het delen van de reviews zorgt er voor dat er een eerlijke sfeer ontstaat. Want welke website is tegenwoordig nog betrouwbaar? Welke website is wel of niet in staat om zijn of haar Facebook likes te leveren? U kunt een reactie / ervaring achterlaten op de laatste pagina van deze beoordelingen.


*****  Ervaring met likes kopen - Reviews *****Seo-site.nl Review
Seo-site.nl is minder bekend, het toeval treft dat we deze Facebook like site vonden omdat we een aantal weken geleden een volger via Twitter erbij hadden (@seo_site_nl). Tevens een tweet om likes te kopen. Dus nu voor onze derde betrouwbaarheidsonderzoek zochten we het wederom voor u uit. Is Seo-site.nl betrouwbaar in het leveren van facebook likes? We hebben contact gezocht op 22-03-2014 via de mail zoals aangegeven werd op de kleurvolle site(Seo-site.nl) De titel luidde: “Voor al uw vragen over seo-site kunt u mailen naar verkoop@seo-site.nl” We stuurde net als likeskopen.net en .nl het verzoek tot het leveren van Facebook likes of in een andere vorm van leveren zoals Google+ likes. En of hoe ook zij hier tegenover staan.. Ook dit maal hebben we tot 3 keer een mail gestuurd, en moeten we wederom betreuren dat ook hier geen enkele reactie op is teruggekomen. Zo ziet u dat het altijd belangrijk is om nader onderzoek te doen. Ook al gaat het maar om 5 of 10 euro voor likes. De beoordeling kunnen we opmaken hieronder maar ziet er wederom weer beneden peil uit.

Onze beoordeling over Seo-site.nl - Bijgewerkt op: 2 April
Klantgericht: 50 %
Communicatie: 50 %
Website gebruik: 70 %
Snelheid: N.v.t %
Aantal likes geleverd: N.v.t %

Likes kopen betrouwbaar? Als communicatie niet mogelijk is bij Seo-site.nl, dan wordt dit moeilijk te zeggen. Wij kiezen liever voor contact met een bedrijf zodat we alvast garantie hebben op goede service.  +Update Op 2 April krijgen we een Email van Seo-site.nl, waarin o.a. staat: We waarderen het enorm dat u een review over ons hebt geschreven, ondanks dat wij er niet aan hebben deelgenomen. Onze dienst is zeer betrouwbaar en gezien onze statistieken, scoren wij op veel vlakken, veel beter dan onze collega's in dezelfde branche. Ik denk dat een expert dit wel had opgemerkt. Likeskopen.nl Review

Ook likeskopen.nl scoort erg goed in Google, maar is likeskopen.nl betrouwbaar? als we op zoekterm likes kopen voor Facebook zoeken dan komen we snel uit op likeskopen.nl. Onze indruk over de site is zeer goed. Het lijkt erop dat likeskopen.nl zich bezig houdt met het uitstralen van vertrouwen. Dat komt voor onze beoordeling over de Facebook likes  goed uit natuurlijk. We stelde de vraag op 21-03-2014 via Email of er likes geleverd konden worden. Waarna we na enkele dagen geen reactie kregen. Met volste vertrouwen gingen we ervanuit een reactie terug te krijgen, maar niet geschoten altijd mis, probeerde we een tweede nette mail te sturen. Ook tevergeefs kregen we geen antwoord. Dan ga je er eigenlijk vanuit dat 3 maal scheepsrecht moet zijn.. We mailde voor de derde keer of er Facebook likes geleverd konden worden, en hoe likeskopen.nl daar tegen overstaat. Maar het wonder doet zich voor dat er tot op de dag van vandaag nog steeds geen reactie komt. De review ziet er dan ook wat karig uit.

Onze beoordeling over Likeskopen.nl
Klantgericht: 0 %
Communicatie: 0 %
Website gebruik: 100 %
Snelheid: N.v.t. %
Aantal likes geleverd: N.v.t. %

Likes kopen? Of het verstandig is blijft maar de vraag als communicatie niet eens mogelijk is bij likeskopen.nl. D2lsocialmedia.nl Review
Op het internet komen we D2lsocialmedia.nl tegen. Wederom voor de beoordeling bezoeken we D2lsocialmedia.nl om te kijken wie ze zijn, en hoe zij hun diensten leveren en hoe de service is. We kozen voor deze review de website Facebook-likes 500 pakket. We stuurde een mail met de vraag om een reactie over de 500 websites likes. We kregen hierop echter een zeer mooie kleurrijke email die zeer professioneel over kwam. En er zou volgens de mail contact met ons worden opgenomen. Maar helaas elk vraag van ons blijft onbeantwoord. We stuurde een 2e mail, We stuurde een 3e mail. We stuurde via een ander email adres. Telkens kregen we de professionele bevestigingsmail. Maar ook dit blijkt achteraf simpelweg gewoon kansloos. De site en de wijze waarop de website is gemaakt verdiend zeker een goede beoordeling. Maar over de rest toch maar te verzwijgen helaas. De beoordeling totaal ziet er somber uit zoals u hieronder kunt lezen.

Onze beoordeling over d2lsocialmedia.nl
Klantgericht: 0 %
Communicatie: 0 %
Website gebruik: 100 % 
Snelheid: N.v.t %
Aantal likes geleverd N.v.t %

Hier uw likes kopen? Het is naar onze ervaring met D2lsocialmedia.nl via contact wat niet mogelijk is verspeelde energie.


Likeskopen.org Review 
Likeskopen.org. Ervaring met likeskopen.org? Hoog in Google staat Likeskopen.org als we dus wederom zoeken op likes kopen Facebook. Als we op de site komen zien we 3 tabbladen waaruit 1 voor likes te kunnen kopen. 100 likes, 250 likes, 500 likes, 1000 likes, 2000 likes, 5000 likes.  Makkelijker dat dit gaat haast niet. Maar net als de andere ervaringen met likes kopen, besluiten we ook dit bedrijf te mailen of er likes geleverd kunnen worden. Op 30-03-2014 stelde we de vraag of er 500 likes geleverd konden worden. Maar bij de eerste mail kregen we geen antwoord. Tevens hebben we een mail gestuurd voor de zekerheid via het contactformulier op de website likeskopen.org. Maar even later zagen we via de track dat er toch direct iemand vanaf Likeskopen.org direct op dit artikel kwam. Een bezoeker of de web-eigenaar zelf. Toeval of? Maar helaas geen reactie. Met geen probleem stuurde we alsnog een 2e email.  De verwachting is zoals altijd hoog, en je verwacht reactie te krijgen. Maar door het scenario dat er wederom geen reactie komt is de teleurstelling wel groot.  Nogmaals een mail versturen naar Likeskopen.org heeft niet veel nut. Gezien we op meerdere fronten hebben gecontacteerd hierover. Het kenmerk wordt nu langzaam zichtbaar hoe bedrijven met u omgaan. 

Onze beoordeling over Likeskopen.org
Klantgericht: 0 %
Communicatie: 0 %
Website gebruik: 100 %
Snelheid: N.v.t %
Aantal likes geleverd: N.v.t. %

Likes kopen via likeskopen.org? Of het verstandig is blijft wederom de vraag als terugcommunicatie niet eens mogelijk is. Social-promoter.nl Review
Met een beetje zoeken op Google naar Facebook likes kopen, komen we op de 3e pagina van Google Social-promoter.nl tegen. Enigszins verbaasd toen we op de website kwamen was, waar staat het menu? Na even verder zoeken op de site om likes te kopen voor Facebook zien we zowel onderaan als bovenaan de website het menu. Hoewel naar onze mening (Ieder zijn eigen smaak natuurlijk) de website dit niet ten goede komt. Het menu boven valt niet eens op. Een bezoeker wil gelijk naar zijn doel lijkt ons. Afijn we besluiten Social-promoter.nl een email te sturen, zowel via het contact formulier en gewone email. We willen vragen of u ons Google+ likes 100 stuks kunt leveren etc.. (Een hele nette formele Email)  We wachten een 2 dagen maar geen reactie, waarop we weer dezelfde vraag mailen, en weer wachten we op antwoord. Maar wederom weer geen reactie. Je vraagt je sterk af of dit zaakje te vertrouwen is.. Na 3x mailen en vragen om ons 100 Google+ likes te leveren zonder antwoord, besluiten we nu de review in orde te maken.  De ervaring met Social-promoter.nl is naar onze beoordeling niet echt positief, zelfs de website valt tegen in gebruik.  Hoe kan het toch dat er zoveel (Meer dan 50% van de webshops zo klanten behandeld? We weten het werkelijk waar niet..  Hieronder ziet u de review die door onze ervaring is waargenomen. 

Onze beoordeling over Social-promoter.nl
Klantgericht: 0 %
Communicatie: 0 %
Website gebruik: 30 % 
Snelheid: N.v.t %
Aantal likes geleverd N.v.t  %

De ervaring met Social-promoter.nl is teleurstellend, naar onze mening zijn er betere webshops dan deze.Sociallike.nl Review
Ervaring met sociallike.nl? Ervaring hebben we met sociallike.nl. Maar de vraag is hoe je een site als sociallike.nl moet beoordelen. De naam “Sociallike” klink in ieder geval sociaal. We stuurde sociallike.nl een email over de review voor likes kopen, maar de email bleef onbeantwoord tot we een tweede poging deden. Waarom niet op de eerste mail reageren? Maar goed, bij de 2e email kregen we direct antwoord. Het antwoord luidde: Wij gaan niet in op uw voorstel.

Hoe dan ook, een beoordeling moet er komen. Elke koper van likes heeft referenties nodig die betrouwbaar zijn. En aangezien juist deze websites het handig klaren om FAKE reviews te schrijven. Zelf bij Bol.com e.d (We zeggen niet dat ze dat allemaal doen) Maar voor de hand ligt het wel. Een voorbeeld zagen we op Youtube: Video was net nieuw, de video van 2 dagen oud die onder een andere video precies dezelfde advertentie luidde van een (Like koop website) En al mooi 45.000 viewers had. Te ongeloofwaardig, zelfs geen reacties. Maar wel al 1000 likes… Even terug op de mail die we stuurde: Wij van Pclooptvast zijn op zoek naar referenties over likes kopen en willen uw site beoordelen. Wij zouden graag 500 Facebook likes willen voor de review. Waarop het antwoord komt, GEEN interesse. Ehm geen interesse? We vroegen niet om gratis likes. Misschien dat het natuurlijk voor hen zo overkomt, dat kan natuurlijk.. We vroegen om een review te schrijven (Die wij schrijven wat ons tijd kost) (+ Gratis do-followlink die we geven) (Desalniettemin zijn ze gelukkig een van de weinige die z’n kort door de bocht reactie hebben gegeven) 

Sociallike.nl. Niet echt de socialiteit die de naam met zich mee brengt.

Onze beoordeling over sociallike.nl
Klantgericht: 10 %
Communicatie: 10 %
Website gebruik: 50 %  (Soms offline)
Snelheid: N.v.t. %
Aantal likes geleverd: N.v.t. %

Likes kopen bij sociallike.nl? We doen hier liever geen uitspraak over of het verstandig is.


Socialmediawinkel.nl Review
We zochten voor de verandering op Twitter volgers kopen. Waarna we op Google op de 2 pagina socialmediawinkel.nl treffen. We besloten om te kijken wat de mogelijkheden waren. Er is op de site wel degelijk meer wat je kunt kopen. en ziet er allemaal spik en span uit. Ons doel gaat alson naar de twitter volger kopen. We besluiten zoals gewoonlijk een nette email te maken, waarna we de mail verzenden via het contact formulier zoals aangegeven op de site. het apparte is dat na 5 minuten de mail weer terug komt in onze mailbox met melding: This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: Waarna we toch maar weer beluiten alsnog te mailen met een ander email adres, maar tevergeefs weer hetzelfde resultaat. De derde keer dat we het willen proberen, nemen we een andere computer. en krijgen we de melding te zien als hierboven in de foto is toegevoegd. Het lukt dus helaas niet om welke reden dan ook Socialmediawinkel.nl te bereiken. En we willen niet dat we worden aangevallen door criminelen die privegegevens spaart. Zoals de tekst vermelding in de foto.

Bent u de eigenaar van Socialmediawinkel.nl? Dan verzoeken we u om ons te contacteren via het contactformulier zodat we de beoordeling verder in orde kunnen maken.
Onze beoordeling tot nu toe over Socialmediawinkel.nl
Klantgericht: N.v.t %
Communicatie: N.v.t %
Website gebruik: 10 %
Snelheid: N.v.t %
Aantal likes geleverd: N.v.t %

Afwachtend op de eigenaar van Socialmediawinkel.nl of dit betrouwbaar is


                                                               Lees meer reviews>