Facebook lastige vieze personen blokkeren!
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Viespeuken op Facebook die fotos ongewenst versturen.

Vervelende viespeuken op Facebook die telkens naaktfotos versturen. Ja dit gebeurd veel de laatste tijd. Niet alleen mannen maar ook vrouwen die proberen aandacht te krijgen door vieze praatjes of ongeklede fotos te versturen. Sommige hiervan zijn zelfs uw vrienden! Zie onderaan de pagina..

Geen vrienden maar toch steeds vervelende berichten
Bij Facebook is het zelfs zo dat niet vrienden jou berichten kunnen versturen zonder dat ze dus vriend van je zijn. 


Rare berichten facebook echt verwijderen! Kan dat echt niet?
Dan heb je nog eens vieze berichten die je niet eens kan verwijderen. Nee onmogelijk! Facebook heeft het zo ingericht dat je elke dag herrinnerd wordt aan je stalker of viespeuken. want het bericht is te verplaatsten maar nooit te verwijderen uit je profiel. 

Fakeprofiel op facebook met jouw identiteit

De meeste gaan ervanuit dat als je je profielfoto afschermt dat je die dan niet kunt vergroten naar orgineel formaat! zodat niemand je profielfoto kan stelen. FOUT! Iedereen kan je profiel foto stelen en naar ware grootte maken zonder pixtel te verliezen. Simpelweg door het extentiebestand van de foto te veranderen die afgeschermd is naar een groot extentiebestand. En ja we hebben dit getest! en is inderdaad waar dat je de foto in groot formaat krijgt ondanks dat deze was afgeschermd. (Uitleg mogen we niet geven van Fb) LET DUS GOED OP! Ze kunnen dus jouw 2e ik zijn op Facebook of op een datingsite!

Aangifte doen bij politie van viezerikken
We hebben een reeks aantal personen al genoeg gewaarschuwd en nu publiceren we elke week weer nieuwe viezerikken van Facebook die ongewenst naakte foto's van zichzelf versturen! Als je deze persoon van deze week kent, zeg dan AUB dat het afgelopen moet zijn met het sturen van naaktfoto's. En dat we meldingen maken naar de politie!

Nieuwste viespeuk op Facebook die fotos verstuurd en rare berichten
Dit is de viespeuk van deze week weer, Vanwege privacy plaatsen we hier geen foto's van de persoon,
maar wel de betreffende link!