Foto verspreiden via sociaal media (Facebook)
Recente Tweets


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Foto verspreiden via sociaal media (Facebook)

Er zijn verschillende meningen van mensen die denken dat een foto op Facebook zetten geen kwaad kan. (In de meeste gevallen kan dat ook geen kwaad als je normale foto’s gebruikt. Toch kan het gebeuren dat jouw normale leuke foto ineens mens populair word op internet.

De heer: Jasper van der Noordt wilde voor zijn leerlingen het experiment aangaan, en bracht gisteren een leuke groeps foto op internet ‘Facebook’ , waar je iedereen met zijn handen op een tafel ziet. (Een prachtige foto op zichzelf al natuurlijk)

Het wonderbaarlijke doet zich voor want de foto gaat nu al richting de 50.000 delers (Enkel en alleen delers! Tel de likes er ook nog maar eens bij! Giga succes!

Hoewel Dhr Jasper van der Noordt waarschijnlijk al wist dat dit ging lukken,  is het naar onze mening toch zeker een heel mooie ervaring erbij. 

De kids zullen wel opkijken dat hun foto wereldwijd gaat worden.

Hieronder treft u de oproep en de foto aan die mega populair word verspreid op internet. Help je ook mee?  U kunt ten aller tijden deze foto ook verder delen. Bii de foto treft u de link naar de juiste pagina.

Jasper van der Noordt zegt:
‘’Ik ben in de klas bezig met mediawijs en de kids willen niet geloven dat een foto door heel het land/wereld kan gaan. Kunnen jullie de foto delen en verspreiden? Kunnen wij volgende week de resultaten zien! Alvast bedankt!