Playerunknown’s Battlegrounds Errors, Bugs, Crashes, Connection, Lag, Server, Loading, Low FPS
Oplossingen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Battleground is een online survival-shooter. Momenteel is dit spel al bijna 9 miljoen keer gedownload. Helaas zijn er nog veel problemen met dit spel, hieronder vindt u verschillende oplossingen van de meest voorkomende problemen.

Playerunknown's Battlegrounds Errors, Bugs, Crashes en hoe op te lossen

#1 Playerunknown's Battlegrounds loopt vast tijdens het laden
Mocht je ook last hebben van dit probleem, er zijn een paar dingen die je kunt proberen om het op te lossen:

  • Ten eerste, als u Aziatische servers gebruikt, probeer dan een proxy te gebruiken om verbinding te maken met servers van andere regio's, aangezien er enkele rapporten van serverproblemen zijn.
  • Als dat niet helpt, moet u ervoor zorgen dat uw firewall of antivirusprogramma het spel niet blokkeert.
  • Ik weet het niet zeker, maar sommige mensen hebben ook verklaard dat het aansluiten van het spel met een LAN-kabel in uw machine helpt om het probleem op te lossen.
  • Zorg ervoor dat u geen Windows-updates in afwachting heeft.

#2 Playerunknown's Battlegrounds Verbindingsproblemen
Playerunknown's Battlegrounds is een early-access spel dus het is logisch dat er nog verbindingsproblemen zijn.

  • Eerst, zorg ervoor dat uw firewall of antivirus het spel niet blokkeert.
  • Probeer het spel als admin te draaien.
  • Zorg ervoor dat u geen Windows-updates in afwachting heeft.
 

#3 Playerunknown's Battlegrounds Spel wilt niet opstarten
Ten eerste begint u met het verifiëren van uw spelbestanden. Als dat niet helpt, moet u ervoor zorgen dat u geen Windows-updates heeft.

#4 Playerunknown's Battlegrounds Volledig scherm Probleem/Ik zie niks
Als u het spel start en een zwart scherm krijgt of een aantal instellingen wijzigt en het dan alsnog krijgt, moet u "-windowed" toevoegenlaunch options. Dit zal het spel in het venster openen en u kunt de instellingen wijzigen.

#5 Playerunknown's Battlegrounds Zwart scherm probleem
U probeert de oplossing die in #4 wordt genoemd. Zorg er ook voor dat uw drivers up-to-date zijn. Als u een laptop gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het spel wordt uitgevoerd met behulp van de speciale GPU en niet de geïntegreerde.

Als dat niet werkt, Ga naar C:\Users\\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor en verwijder het GameUserSettings.ini bestand. Start het spel opnieuw. Er zal nu een nieuw bestand gemaakt worden met de standaardinstellingen. Hopelijk zal hij nu goed werken.

 

#6 Playerunknown's Battlegrounds Screen Tearing Fix
Als het inschakelen van Vsync voor het bedieningspaneel van uw GPU (Geforce / AMD) u niet heeft geholpen, moet u wellicht wat configuratiebestand aanpassen. Het bestand dat u zoekt, vindt u in C:\Users\\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor. Als u geen AppData-map kunt zien, moet u ervoor zorgen dat uw verborgen bestanden worden weergegeven.

Open het bestand in de kladblok zoek naar de waarde "ViewDistance". Verlaag het met 0/1. Dit zou de oplossing kunnen zijn.

#7 Playerunknown's Battlegrounds Key Mapping
De standaard key mapping is een beetje lastig. U moet er zeker van zijn dat er geen rode spots voor een un-mapped toets. Alle toetsen moeten toegewezen worden.

Als dit het probleem nogsteeds niet oplost dat kun je proberen het GameUserSettings.ini bestand te verwijderen in de WindowsNoEditor folder (kijk #5).

#8 Playerunknown's Battlegrounds Kan geen crate openen
Het spel is nogal buggy in de huidige toestand, bugs zoals deze kunnen vrij prominent zijn. Terwijl ze proberen deze problemen op te lossen, wordt aanbevolen dat u niet veel spullen koopt en wacht op de stabiele versie van het spel.

#9 Playerunknown's Battlegrounds Server Status
Gezien het aantal spelers groot is, worden serverproblemen verwacht. Dus voordat u eventuele verbindings oplossingen probeert, wordt het aanbevolen om de serverstatus te controleren Hier.

#10 Playerunknown's Battlegrounds Prestatie Problemen
Eerst moet je in gedachten houden dat je niet kan verwachten dat een vroegtijdig spel genoeg geoptimaliseerd wordt om u precies dezelfde framesnelheden te geven die uw kaart verdient. Zo ja, als u de instellingen tot een stabiele versie wilt minimaliseren, kan dat veel problemen oplossen

Daarnaast kunt u altijd GameUserSettings.ini bestand aanpassen om enkele parameters te optimaliseren. Als u in de servers van de verkeerde regio speelt, kan dit ook de prestatie van het spel beïnvloeden.