Probleem LogiLDA.dll ontbreekt verhelpen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Probleem met LogiLDA.dll

Het bestand LogiLDA.dll niet gevonden? Als u het foutbericht 'Er was een probleem bij het starten van C:\Windows\System32\LogiLDA.dll'. De opgegeven module kan niet worden gevonden, maak je geen zorgen. Hoewel het ongelooflijk frustrerend is, ben je zeker niet de enige die dit probleem ervaart. Duizenden gebruikers hebben onlangs hetzelfde probleem gemeld. Gelukkig zou je dit probleem vrij gemakkelijk moeten kunnen oplossen

Wat is LogiLDA.dll?
Dit is een (Dynamic Link Library) bestand van Logitech. LogiLDA.dll is dus een softwarecomponent van Logitech Download Assistant. Dit dll-bestand bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bevat de programmacode, gegevens en bronnen van Logitech Download Assistant. Tijdens het opstarten zou Logitech Download Assistant worden uitgevoerd om te controleren op nieuw uitgebrachte Logitech-updates.

De oplossingen die we gaan proberen
1. Het bestand LogiLDA.dll herstellen
2. We schakelen LogiLDA uit vanaf opstarten in Taakbeheer
3. Het Verwijderen van de Logitech SetPoint-software

Oplossing 1: Het bestand LogiLDA.dll herstellen
01 Download en installeer de DLL-files.com Client.
02 Start de Client op.
03 Zoek naar LogiLDA.dll en klik op install.
04 Start de computer vervolgens opnieuw op en kijk of het probleem is verholpen, Zo niet volg dan de andere oplossingen.

Oplossing 2: We schakelen LogiLDA uit vanaf opstarten in Taakbeheer
01 Druk op uw toetsenbord op Ctrl, Shift en Esc om Taakbeheer te openen. U wordt om toestemming gevraagd. Klik op Ja om het te openen.
02 Ga naar het tabblad Opstarten. Klik met de rechtermuisknop op Logitech Download Assistant en klik op uitschakelen om het tijdens het opstarten uit te schakelen. Hierna moet je de computer herstarten.

Oplossing 3: Het Verwijderen van de Logitech SetPoint-software
01 Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de Windows-logotoets en R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Typ control en druk op Enter om het Configuratiescherm te openen.
02 Klik op Een programma verwijderen.
03 Klik met de rechtermuisknop op Logitech SetPoint x.xx en klik op Verwijderen om het te verwijderen, Start de computer vervolgens opnieuw