Advertentie's Reclame blokkeren 'Ads Block'
Recente Tweets


Let op! Het reclame advertentie blokkeringsprogamma kan er voor zorgen dat sommige site's totaal geblokkeerd worden, denk hierbij aan websites zoals Marktplaats. U krijgt dan een lege witte pagina fout te zien. Schakel daarom bij het zoeken van normale sites de button tijdelijk uit. gebruik de tool zonodig bij sites waar u hinder bij ondervindt. U kunt de adblock dus eenvoudig pauzeren, en hervatten wanneer u wenst.


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Advertenties op internet blokkeren hoe?

Er zijn tegenwoordig veel tools om de vervelende advertenties uit te schakelen. We zullen u ook een programma gratis noemen zodat u de advertenties niet meer ziet verschijnen op uw internet browser .

Voordat we u vertellen hoe dit moet willen we u ook nog iets anders melden. Het blocken van de advertenties kan fijn zijn voor u als gebruiker, toch kan het ook vervelend werken want u ziet gaten in een pagina. (maximaal 3 gaten) Meer laat Google adsense niet toe.

Maar er zijn meer publishers dan google adsense waardoor het kan zijn dat er dus meer dan 3 gaten verschijnen in een pagina. 


Is er een nadeel aan het blokkeren?
Nee voor u als gebruiker niet. Voor webmasters ligt dit een beetje anders, (Het is namelijk de bron van inkomsten) Zou u niet meer  klikken op een advertentie? Dan zijn vele websites op een gegeven moment verplicht om te stoppen.

Website onderhoud
Gratis websites maken gaat bijna niet. De meeste site's moet hier zijn inkomsten van hebben. Elke klik levert geld op en van het geld kan de website uitbreiden. Op vele website vind u informatie en goede adviezen die ze met trots delen, maar het advies e.d waait natuurlijk niet vanzelf op het internet. Daar zijn man uren voor nodig. 

Niet altijd storende advertentie's
De avertenties opzicht hoeven niet echt te storen. De kleur is vaak identiek aan de pagina ook de tekst. Veelal kunnen ze nuttig zijn, Het geeft ook een relevantie aan van uw zoektermen op Google.  Natuurlijk zijn er wel 1000 adverteerders daarom zal het zijn als u deze pagina ververst dat het kan voorkomen dat er een andere advertentie verschijnt. De advertentie is geen spam maar gewoon een echt bedrijf die wil dat u ze komt bezoeken en misschien dat u iets leuks ziet en vervolgen daar uw aankopen doet.  Wel is het vervelend als een website steeds popup reclames verspreid. Je scherm schiet ineens vol met reclame die je maar moeizaam weg kan klikken.

De advertentie blocker & popup killer download
Ondanks deze uitleg en u besluit toch een advertentie blocker te willen gebruiken? Dan raden wij u deze blokker aan:

- Blokkeert banners, pop-ups en video reclames - zelfs op Facebook en YouTube
- Beschermt je online privacy
- Installatie in 2 clicks

Voor iedereen is er dus een advertentie-blocker tot beschikking.