Voor en nadeel van Vodafone
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Vodafone provider voor en nadelen 'TIPS

In dit artikel gaan we in op de internet service provider Vodafone. We gaan het hebben over de kosten, de voor en nadelen en wat de mogelijkheden zijn bij Vodafone.

Kosten en mogelijkheden
Vodafone is een steeds meer opkomende internet service provider voor thuis. We kennen Vodafone allemaal van het mobiele aanbod. Tegenwoordig is Vodafone ook een sterke speler als Internet Service Provider.

Net als bijvoorbeeld Ziggo, biedt Vodafone ook meerdere vormen van pakketten aan. Je kunt zowel een alles-in-1 pakket als een internet-only pakket aanschaffen. Vodafone biedt twee soorten internetpakketten aan die weer zijn onderverdeeld in verschillende snelheden.

Vodafone heeft het standaard pakket en het glasvezel pakket. Ja, Vodafone biedt tegenwoordig ook glasvezel aan.

Het standaard internet pakket kun je al aanschaffen vanaf €23,50 per maand. Erg goedkoop dus! Het glasvezel pakket begint bij €32,50, wat ik persoonlijk ook niet duur vind.

Het standaard pakket wordt momenteel aangeboden in drie verschillende vormen; 20 mb, 40 mb en 80 mb. Het glasvezel pakket wordt aangeboden in 50 mb vorm, 100 mb vorm en 500 mb vorm.

Natuurlijk is het ook bij Vodafone zo dat als je een alles-in-1 pakket aanschaft, je voordeliger uit bent. Vodafone heeft vier pakketten waar je uit kunt kiezen. Het instap pakket internet + tv, het instap pakket alles-in-1, het familie pakket en het maximaal pakket.

De prijzen van deze pakketten wijzigen ongeveer iedere maand, het is dus aan te raden om goed in de gaten te houden wat er momenteel voor een aanbieding is. Om deze reden hebben wij er ook voor gekozen om niet alle prijzen van ieder pakket op deze pagina te zetten.

De voordelen van Vodafone
Een groot voordeel van Vodafone is dat je maandelijks je internetsnelheid omhoog of omlaag kan aanpassen, omhoog mits mogelijk uiteraard. Op deze manier kun je dus altijd instappen op een hoger abonnement, als het dan niet bevalt of je het toch niet nodig blijkt te hebben, kun je gewoon weer omlaag. Andersom kan natuurlijk ook.

Het is natuurlijk ook zo dat de prijzen bij Vodafone momenteel heel erg meevallen, dat is natuurlijk ook hier weer mooi meegenomen. Je ontvangt voor weinig een professionele verbinding waar je van op aan kunt. Veel storingen heb ik nog niet meegemaakt bij Vodafone.

Vodafone wint steeds meer terrein en de snelheid van het internet ben ik erg over te spreken. Ik heb bij Vodafone first-hand experience.

De nadelen van Vodafone
Vodafone komt netjes alles bij jou thuis installeren, in eerste instantie is dat natuurlijk een groot voordeel, je hoeft zelf namelijk niets te doen! Helaas is het vaak zo dat monteurs snel weer weg willen. Ze vergeten in deze situaties dan ook nog wel eens iets. Veel mensen weten niet hoe ze hun SSID (netwerknaam) en wachtwoord kunnen aanpassen. De standaard encrypties van veel providers zijn makkelijk te kraken met een rainbow-tabel. Ook in het geval van Vodafone is dit zo. Monteurs vragen doorgaans niet of zij dit voor de klanten moeten veranderen. Let hier dus wel op. Verder ben ik vooralsnog heel erg te spreken over Vodafone.

Conclusie
Vodafone wint meer en meer terrein op het gebied van thuis-internet. Het is dus zeker het overwegen waard. Zeker nu het momenteel nog zo goedkoop is bij Vodafone, kun je er altijd even naar kijken. Mijn persoonlijke ervaring is heel erg goed. Ik ben heel erg te spreken over deze internet service provider.