Voor en nadeel van Stipte
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Stipte provider voor en nadelen 'TIPS

In dit artikel gaan we in op de internet service provider Stipte. We gaan het hebben over de kosten, de voor en nadelen en wat de mogelijkheden zijn bij Stipte.

Kosten en mogelijkheden
Stipte, scarlet, een internet service provider met een doel. Een doel waar ze in de tegenwoordige tijd steeds beter naar toe lopen, in mijn optiek.

Stipte bied vanuit zichzelf hele leuke pakketten aan, ze praten met termen waar de meeste internet service providers niet over praten. Ik heb het hier over bijvoorbeeld “game pakketten”. Een erg leuke afwisseling dus!

Stipte heeft drie standaard pakketten. Zo slim als ze zijn, hebben ze geen benamingen gebruikt bij deze pakketten. Men doet dus geen aannames naar aanleiding van de pakketten. Erg slim!

Het eerste pakket loopt tot 30 MB/s, het tweede pakket tot 80 MB/s en het derde pakket tot 500 mb/s. Voordat je een prijsopgave krijgt dien je je eerst te registreren. Dit is iets wat ik erg jammer vind. We hebben het hier uiteraard over de internet only abonnementen.

Stipte biedt natuurlijk ook alles in 1 pakketten aan, maar ook alleen televisie et cetera.

De voordelen van Stipte
Stipte is geen grote internet service provider. Als je dus op zoek bent naar een internet service provider waar je een persoonlijkere ervaring krijgt, is dit zeker een provider om even naar te kijken. Echter zijn de pakketten niet geweldig en hebben ze minder opties dan de meeste internet service providers. Ons advies is dan ook om eerst even je eigen wensen op papier te zetten.

De nadelen van Stipte
Ondanks de goede kwaliteit is het netwerk altijd een probleem geweest bij Scarlet. De lijn is niet de allersterkste maar ook niet van hele slechte kwaliteit. Bel Stipte altijd eerst even op voordat je een abonnement afsluit. Zij kunnen jou precies vertellen welke snelheden jij kan halen op jouw adres.

Conclusie
Stipte heb ik niet zo heel veel over te vertellen. De provider levert goede diensten maar is zich na al deze jaren nog duidelijk aan het ontwikkelen. De site is niet heel overzichtelijk en bevat hier en daar nog wel eens een foutje. Dit is natuurlijk minder professioneel dan we gewend zijn. Dit wekt in veel gevallen argwaan en dat is helemaal niet nodig. Scarlet is een prima provider als je niet veel wensen hebt. Ons advies is nog altijd om een van onze andere artikelen te lezen en te kijken naar wat daar mogelijk is.