Voor en nadeel van Online.nl
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Online.nl provider voor en nadelen 'TIPS

In dit artikel gaan we in op de internet service provider Online.nl. We gaan het hebben over de kosten, de voor en nadelen en wat de mogelijkheden zijn bij Online.nl.

Kosten en mogelijkheden
Online.nl is in Nederland geen hele grote speler. Ook met deze provider heb ik zelf ervaring en hier kan ik dus ook genoeg over vertellen.

Online biedt verschillende pakketten aan, waaronder; Internet, bellen en tv, Internet en tv, Internet en bellen en Internet. De te combineren pakketten zijn bij Online.nl dus vele malen meer dan bij bijvoorbeeld Ziggo of Fiber.

Er zijn bij Online.nl teveel verschillende abonnementen om hier allemaal toe te lichten in één artikel. Om deze reden gaan wij de belangrijkste abonnementen hier bespreken. Wel willen wij even melden dat je bij Online.nl al een internetverbinding hebt vanaf €9,95.

Het belangrijkste pakket op dit moment vind ik het glasvezel pakket. Bij Online.nl heb je een relatief gezien duur pakket voor wat je krijgt, maar ze bieden het wel.

Een glasvezel pakket bij Online.nl start al vanaf €40 (50mb/s) en loopt op tot €50 (100mb/s). De drie standaard pakketten van Online.nl zijn start (10mb/s), extra (30mb/s) en power (50mb/s). De laatste twee pakketten krijg je momenteel voor €9,95 per maand, de eerste 12 maanden. Na deze twaalf maanden ga je het reguliere tarief betalen (€24,95 en €29,95 per maand).

De voordelen van Online.nl
Online is relatief gezien erg goedkoop. Zeker voor de mogelijkheden die je hebt. Het netwerk van Online.nl is erg betrouwbaar en zal je niet zomaar in de steek laten. Ook Online.nl heeft een glasvezel verbinding en is hiermee ook erg toekomstgericht bezig. Dit alles maakt dit een leuke en heel erg interessante internet service provider. De klantenservice bij Online.nl reageert snel en met verstand, iets waar veel internet service providers nog iets van kunnen leren.

De nadelen van Online.nl
Ook bij Online.nl betaal je aansluitkosten. Iets wat ik persoonlijk niet netjes vind. Aansluitkosten bestaan in deze tijd niet meer, men moet al blij zijn dat zij jou kiezen als internet service provider. Helaas durft Online.nl nog een stapje verder te gaan. Naast de aansluitkosten betaal je bij sommige pakketten ook een borg of eenmalige kosten voor de apparatuur. Erg jammer.

Conclusie
Bij Online.nl heb je veel mogelijkheden wat pakketten betreft. Je krijgt toegang tot een stabiel en snel netwerk. Een netwerk waar weinig problemen met het internet voorkomen. Let wel op dat we het hier alleen over het internet hebben. Met TV pakketten heb ik zelf wel problemen gehad. Haperende beelden et cetera.