Paswoord van je draadloos netwerk achterhalen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Wachtwoord van draadloos netwerk achterhalen

De oplossing download-tool voor als je het draadloos netwerk wachtwoord wil achterhalen.

Als computergebruiker zijn er een aantal problemen die je vroeg of laat geheid tegenkomt. Hoe meer er mogelijk wordt op technologisch vlak, hoe moeilijker het wordt om als gebruiker door de bomen het bos nog te zien. Zo is het vandaag mogelijk om haast overal ter wereld een verbinding met het internet tot stand te brengen via de talloze draadloze netwerken die ons omringen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een wireless connection en het juiste wachtwoord. Maar wat doe je als je geen toegang hebt tot dat wachtwoord? De gemiddelde techneut wil nog aanvaarden dat je de verbinding van de buren niet parasiteert; maar wanneer de kwestie zich toespitst op het wachtwoord van je eigen draadloze netwerk, dan doe je erg goed aan om je gegevens niet te verliezen.

Online hulp om wachtwoord van draadloos netwerk te achterhalen
Voor zo goed als elk computergerelateerd probleem bestaat er vandaag een gepaste oplossing. Met dat in het achterhoofd is het dan ook geen al te grote ramp wanneer je op zoek moet gaan naar die verloren gewaande inloggevens voor je draadloze netwerk. Via het internet kom je al snel terecht bij betrouwbare freeware waarmee je makkelijk aan de slag kan. Neem nou WirelessKeyView van NirSoft; een compact softwarepakketje dat speciaal werd ontwikkeld om “verdwenen” netwerkgegevens weer op te pikken; in de veronderstelling dat je die gegevens natuurlijk ooit hebt opgeslagen. Het programma geeft je bovendien de mogelijkheid om je gegevens op te slaan als verschillende formats (tekst/html/xml). Je kan er zelfs voor kiezen om je inlogdata voor een bepaald draadloos netwerk over te dragen naar een tweede computer.

Vals alarm draadloos netwerk wachtwoord achterhaal tool?
De software achter WirelessKeyView mag vrij verspreid worden. Aangezien de makers zo afstand nemen van de versie die jij uiteindelijk in handen krijgt, kan je hen in geen geval verantwoordelijk stellen voor eventuele schade. Met andere woorden; wil je WirelessKeyView in huis halen, zorg dan voor een betrouwbare bron. Hou daarnaast ook rekening met het vervelende gegeven dat een aantal virusscans hardnekkig zullen aangeven dat het programma last heeft van een Trojaans paard. NirSoft, het bedrijf achter WirelessKeyView, geeft aan dat het programma sterke gelijkenissen vertoont met de werking van een Trojaans paard zonder evenwel kwade bedoelingen te vertonen. Om maar even te parafraseren; sta je op het punt het programma te gebruiken, negeer die virusscan dan maar even. Om gebruikers toch niet de kast op te jagen, zorgt NirSoft regelmatig voor een versie die weer helemaal geüpdatet is.

Gebruiksvriendelijk programma om het wachtwoord te achterhalen
Het grootste pluspunt dat in verband wordt gebracht met WirelessKeyView is de gebruiksvriendelijkheid. Ben je van plan om het programma te gebruiken, dan hoef je helemaal geen eindeloos installatieproces te ondergaan. Je plakt het uitvoerbaar bestand (“executable file”) in een lukrake map, je dubbelklikt en je kijkt toe hoe je computer de rest doet. Het programma werkt enkel met Windows; maak je gebruik van een ander besturingssysteem of gebruik je weleens bijkomstige software om je logindata bij te houden, dan ben je er aan voor de moeite. Wil je graag een up-to-date overzicht van de gegevens die in jouw situatie nog van toepassing zijn, dan biedt het programma je ook de mogelijkheid om oude gegevens te wissen. Als klap op de vuurpijl kan je via NirSoft een lijst raadplegen met handige bijkopende tips en trucjes. WirelessKeyView gebruiken wordt zo een koud kunstje!  Download versie>