Samsung Galaxy S9 problemen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Verschillende Galaxy S9 gebruikers hebben problemen met het touchscreen scherm

De Samsung Galaxy S9 is pas een paar maanden uit. Helaas zitten er zeker nog wat minpunten aan.

Samsung Galaxy S9 touchscreen scherm problemen.
Op verschillende websites waaronder Reddit, melden verschillende gebruikers problemen te hebben met het touchscreen. Samsung is al op de hoogte van deze problemen. Volgens de gedupeerde heeft het scherm problemen met het detecteren van aanrakingen rond de randen van het scherm. Er zijn gebruikers die met geen mogenlijkheid de notificaties naar beneden kunnen vegen. Ook zijn er problemen met de menuknoppen onder in beeld die niet gebruikt kunnen worden. Een andere groep Galaxy S9 Plus-gebruikers loopt tegen een probleem aan die er voor zorgt dat bij het toetsenbord de letters 'E', 'R' of 'T' het niet doen.

Verschillende dode pixel op het scherm
In veel gevallen lijken er enkele dode vlekken op het touchscreen aanwezig te zijn. Ook hier hebben veel gebruikers last van.

Galaxy S9 accuproblemen

De Galaxy S9 reeks heeft twee systeemchips: Exynos 9810 en de Snapdragon 845 van Qualcomm. Een Exynos 9810 chip heeft een accuduur die niet top is. Dit komt doordat deze chip erg snel is en vrij nieuw is. Samsung meldt dat dit komt door optimalisatie problemen, die in de toekomst door een update opgelost kunnen worden.