Samsung Galaxy S8 problemen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Galaxy S8 gebruikers maken melding van een rood scherm

We verwachten natuurlijk erg veel van de Samsung Galaxy S8, Maar klopt alles wel en wat zijn de problemen.

Rood Samsung Galaxy S8 scherm.
Samsung is begonnen met het verkopen van de Samsung Galaxy S8. Echter lijkt het eerste probleem al een feit. Velen kopers melden dat er een rode gloed over het scherm ligt.

Deep Red OLED Display
Het is nog niet helemaal zeker of dit het probleem is. Volgens Samsung zou het via instellingen geoptimaliseerd kunnen worden. Toch maakte veel gebruikers de reactie dat dit het probleem niet zou verhelpen. Samsung liet eerder weten dat dit probleem zou kunnen worden verholpen inmiddel van een update.

Galaxy S8 release geplaagd door reboot probleem

Ook hebben verschillende gebruikers last van een regelmatig reboot probleem.

Galaxy S8 reboot
Verschillende gebruikers maken meldingen van de regelmatige reboots. Ze spreken daar zelfs voor beide modellen, dus zowel de S8 als de S8+. De gebruikers melden dat de telefoon soms in een loop lijkt te rebooten, maar bij de ander lijkt het weer minder te gebeuren.

De Oorzaak
Gebruikers noemen verschillende oorzaken. Sommige geven de schuld aan het sd-kaartje, dus je kunt altijd proberen het kaartje te verwijderen.

Galaxy S8 problemen met draadloos opladen

Verschillende gebruikers melden dat er ook problemen zijn met het draadloos opladen.

Vervelend
Zowel de standaard Qi en de PMA-opladers lijken geen problemen te hebben. Het is dan ook heel vervelend dat de wireless chargers van Samsung zelf wel problemen hebben met het opladen. Zo maakt Samsung het zichzelf niet makkelijk, met al deze problemen.