Samsung Galaxy S10 problemen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Samsung Galaxy S10 moeilijk te beschermen

Aantal Samsung Galaxy S10 toestellen tonen verkeerde RAM hoeveelheden.

Samsung Galaxy S10 moeilijk te beschermen.
De nieuwe Galaxy S10 is helaas niet optimaal bij gebruik van beschermde content denk hierbij aan screenprotectors of misschien zelfs een tempered glasses. Dit komt doordat er bijvoorbeeld een nieuwe vingerafdrukscanner in zit. De meeste gebruikers vinden dit niet helemaal netjes van Samsung, want je wilt natuurlijk geen schade aan de telefoon. Een reparatie van de display kan notabene zo in de honderde euro's vallen.

Aantal Samsung Galaxy S10 toestellen tonen verkeerde RAM hoeveelheden.
Mogenlijk bij de productie van de Galaxy S10 was de kwaliteitscontrole niet helemaal correct. Hierdoor hebben diverse toestellen in plaats van 8gb ram maar 6gb. Dit is natuurlijk erg eigenaardig. Inmiddels heeft Samsung laten weten dat het hiet gaat om een aantal niet-commerciƫle toestellen. De S10 en S10+ hebben volgens Samsung minimaal 8GB RAM.

Hoe je een Galaxy S10 kunt repareren, die niet meer aan kan.
Als je merkt dat je problemen hebt met het aanzetten van je Galaxy S10, moet een van deze twee dingen gebeuren: het apparaat heeft een fatale hardwarefout ondergaan of problemen met het opstarten. Dat eerste resulteert bijna altijd in reparatie of vervanging van dat betreffende onderdeel, terwijl het tweede probleem vaak door een gebruiker kan worden hersteld. Leer hieronder hoe u met elk van deze problemen moet omgaan.

Wat kun je doen als je de Samsung Galaxy S10 niet meer kunt aanzetten?
Uw Samsung Galaxy S10 kan om een aantal redenen niet worden ingeschakeld. Houd er rekening mee dat u een onderscheid wilt maken tussen het No Power probleem en het probleem van het niet opstarten van uw Samsung Galaxy S10. Dit laatste betekent dat Android probeert normaal op te starten, maar om de een of andere reden niet in staat is om dit te doen. De hardware is echter over het algemeen intact, functioneel en het apparaat wordt ingeschakeld. In deze sectie willen we eerst het totale No Power probleem aanpakken.

Veelvoorkomende oorzaken van het No Power probleem.
Een top-telefoon zoals de Galaxy S10 mag dan wel geweldige hardware hebben, maar net als elk ander elektronisch apparaat is hij niet geheel ongevoelig voor problemen. Dit zijn enkele van de meest voorkomende redenen waarom uw telefoon kan falen:

- heeft een batterijprobleem
- heeft hardwarefalen na een val, blootstelling aan water of fysieke impact
- Power Management is verkeerd

Oplossingen.
In het algemeen is er slechts zo veel dat een gebruiker kan doen als een telefoon zoals de Galaxy S10 niet wordt ingeschakeld. In de meeste gevallen kan er behoefte zijn aan reparatie of vervanging. Voordat u dat doet, zijn dit echter enkele van de stappen voor het oplossen van problemen die u kunt proberen.

Probeer een gedwongen herstart. Alle Samsung-apparaten met stroomproblemen kunnen profiteren van een herstart. Zelfs in dit extreme geval wilt u deze eenvoudige oplossing niet overslaan. Hier is wat u moet doen: Houd de volumeknop en de aan/uit-toets tegelijkertijd 10 seconden lang ingedrukt of totdat het scherm van het apparaat wordt ingeschakeld.

Mocht dat niets veranderen, dan kunt u deze stappen uitproberen:

1.Houd eerst de knop Volume omlaag ingedrukt en laat deze niet los.
2.Houd de aan/uit-toets ingedrukt en houd deze ingedrukt.
3.Houd beide toetsen 10 seconden of langer ingedrukt.

Gebruik een andere set laadaccessoires. Er kan een probleem zijn met de huidige set laadkabel en adapter. Om te controleren of dat het geval is, laadt u uw telefoon op met een nieuwe set kabels en adapters. Zorg ervoor dat u de officiƫle Samsung-accessoires gebruikt voor het oplossen van dit probleem. Als u niet gemakkelijk een nieuwe kabel en adapter kunt krijgen, ga dan naar uw lokale Samsung winkel en probeer uw apparaat op te laden met behulp van de accessoires.

Controleer de laadpoort. Een andere veelvoorkomende reden waarom een Galaxy apparaat niet kan worden ingeschakeld is het gebrek aan stroom en dat is omdat er iets in het opladen zit dat het niet kan opladen. Probeer de laadpoort te controleren met behulp van een vergrootglas indien mogelijk. Als je ziet dat er vuil, pluizen of vreemde voorwerpen in de batterij zitten, is dat waarschijnlijk de reden waarom de batterij is overleden. Gebruik een blik samengeperste lucht om vuil of pluizen weg te blazen. Voorkom dat er iets in het systeem blijft plakken om het systeem niet te beschadigen.

Opladen op een andere locatie. Als u de neiging heeft om meestal op een bepaalde locatie op te laden, is er een kans dat er een probleem is met het stopcontact. Ga naar een andere locatie en kijk of een ander stopcontact het opladen mogelijk maakt.

Krijg professionele hulp. Als de telefoon niet reageert en helemaal niet zal aanzetten na het doen van alle bovenstaande suggesties, is het tijd voor u om Samsung's hulp te krijgen. Bezoek uw dichtstbijzijnde Samsung Service Center en laat ze een diagnose stellen van het probleem.