Pinterest problemen oplossen
Recente Tweets
Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Pinterest loopt vast, of storing?

De hoogst gewaardeerde startups ter wereld Pinterest loopt vast?
Dit  komt wel eens voor omdat dit nu een van de snelst groeiende websites is die er bestaat. Natuurlijk komen en nu ook landelijke storingen voor bij Pinterest. Maar voor de hedendaagse vastlopers van Pinterest hebben we voor u wel de juiste oplossingen, want de oplossingen die gebruikers nadien op internet zelf aanleveren zijn vaak erg halfslachtig en in nihile fase ergens op gebaseerd.

Hieronder lees je hoe je Pinterest problemen kunt verhelpen.

Pinterest loopt vast op je tablet of smartphone
Naast deze website heeft Pinterest ook applicaties app om pins te publiceren met je tablet of smartphone. In sommige gevallen blokkeert de applicatie of loopt je toestel vast zonder dat je nog iets kunt ondernemen. In dat geval dien je verschillende oorzaken te onderzoeken. Gebruik je teveel applicaties tegelijkertijd, dan beschikt je toestel over beperkte hoeveelheid beschikbaar werkgeheugen. Dit leidt tot de instabiele uitvoering van sommige applicaties. Daarnaast is de installatie foutief uitgevoerd. Verwijder het en installeer opnieuw.

Pinterest loopt vast op computer / laptop
Het vastlopen kun je oplossen vermitst er geen storing is bij Pinterest zelf. De volgende onderdelen die hieronderstaan dien je bij te werken naar de laatste versie. (Deze update's zijn overigens altijd goed en geschikt natuurlijk voor alle sociale netwerken, foto's en video site's)

Controleer hier of er een update is van deze JAVA
Java download - flashplayer update  

Controleer hier of er een Shockwave flash update is
Shockwave flash adobe 

Naast deze dowload update's is het ook sterk aan te raden om na te gaan of het niet aan virus / spyware/ malware ligt. Veelal zorgen virussen en dergelijke ook voor flinke vastlopers van social media en foto sites zoals pinterest.  Wil je een aantal gratis goede programma's downloaden, dan kun je het beste hier het overzicht downloaden, > Overzicht programma tools

Welke browser is het meest geschikt voor pinterest en social media
Internet Explorer gebruiken de meeste mensen nog vaak voor het surfen op internet, maar het kan het vastlopen van de computer bij het opstarten van de browser als u naar pinterest gaat hierdoor grotendeels worden veroorzaakt.

Google Chrome Zou hierin zeker de oplossing in kunnen bieden. Het is de nr 1 beste browser, (stabiel en snel) Als u al Google Chrome gebruikt kan het zijn dat de versie is verouderd . Controleer ook uw versie van de Google chrome browser want dit wordt vaak vergeten. Veelal wordt er met Google chrome deze simpele vastlopers en storingen opgelost omdat er alle flashaplicaties in de browser is verwerkt, waardoor u bovenstaande stappen niet eens hoeft te gebruiken.