OnePlus 7 Pro problemen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

OnePlus 7 Pro problemen

De OnePlus 7 Pro is een van de beste telefoons die je kunt kopen in 2019, maar hij is niet perfect. Hoewel het nog steeds nieuw is, klagen eigenaren al over een aantal kleine maar frustrerende problemen met OnePlus 7 Pro en bugs. Op deze pagina bespreken we alles wat u moet weten en hoe u deze problemen zelf kunt oplossen.

Hoe lost u OnePlus 7 Pro problemen met de levensduur van de batterij op?
Elke nieuwe telefoon arriveert met klachten over de levensduur van de batterij. Dit is niet nieuw, maar dit probleem is voornamenlijk ook onstaan door de nieuwe schermen waarmee de telefoons worden gemaakt. Bij de OnePlus 7 Pro is dit probleem onstaan vanwege het enorme scherm en de 90Hz-verversingssnelheid die alleen over een 4000 mAh-batterij beschikt. En toch dankzij het 6,67-inch scherm is dit toch de grootste batterij ooit uitgebracht van een OnePlus telefoon. Goed laten we nu maar eens naar de oplossing kijken. We gaan nu kijken of er een app is die de batterij leegtrekt. Ga naar instellingen > batterij en bekijk hier welke app bovenaan de lijst staat. Het zou kunnen dat dit een app is die je niet gebruikt of die je niet herkent. Deze app kun je nu uitschakelen of zelfs verwijderen.

Hoe OnePlus 7 Pro vingerafdrukscannerproblemen op te lossen?
Het mooie van deze telefoon is dat er naast het scherm en de pop-upcamera de vingerafdrukscanner is geplaatst. De scanner zit onder het glas en het ziet er zeer netjes uit. Echter zien we nog veel klachten verschijnen dat het traag is, en niet altijd werkt. Voor de mensen die de vingerafdrukscanner niet gebruiken raden wij aan om "Pocket Mode" aan te zetten. Dit kun je doen bij instellingen > vervolgens zoek je naar "Pocket Mode" en zet deze optie aan. Hierdoor kun je de telefoon niet perongluk in de zak ontgrendelen via de scanner, dit is juist erg belangrijk want de telefoon kan je een tijdsban geven omdat deze dan denkt dat hij gestolen is. Verder kan OnePlus de problemen wellicht verhelpen via een update.

Hoe je de OnePlus 7 Pro WiFi-problemen kunt verhelpen
Een ander ding dat we bij elke telefoonrelease zien, zijn klachten over WiFi, WiFi-drops of WiFi-snelheid. We hebben soortgelijke problemen gezien met de OnePlus 6 en 6T en ze zijn meestal eenvoudig op te lossen. Als u wifi-problemen opmerkt, schakelt u uw wifi uit en vervolgens weer in. Het is ook een goed idee om uw WiFi-router thuis uit te zetten voor een minuut, of zelfs 5 minuten los te koppelen voordat u hem weer inschakelt. Een andere methode is om naar Instellingen> WiFi te gaan en je draadloze netwerk te vergeten. Zoek vervolgens opnieuw en maak opnieuw verbinding, voer het wachtwoord in en probeer het opnieuw. Hiermee wordt de verbinding tussen uw telefoon en WiFi volledig gereset en krijgt u een nieuwe start.

Hoe je de OnePlus 7 Pro Bluetooth-problemen kunt verhelpen
Bluetooth zou stabieler moeten zijn dan ooit tevoren op Android 9 Pie en uw OnePlus 7 Pro. Dat gezegd hebbende, zien we een paar klachten hierover van mensen die het in een auto, vrachtwagen of met Android Auto proberen te gebruiken. De grootste klacht is Bluetooth in auto's, waar de telefoon gewoon geen verbinding maakt. Sommige gebruikers merken het, maar de telefoon is grijs op het infotainmentsysteem van de auto. Als dit het geval is, schakelt u HD-oproepen uit in instellingen, zoals een paar gebruikers beweren dat het probleem is verholpen. Een ander idee is om uw apparaat opnieuw op te starten of uw auto en stereo opnieuw op te starten. Bluetooth is altijd een beetje lastig, dus probeer alle paringen te vergeten en begin opnieuw om te zien of het verdwijnt. Kortom, ontkoppel alles en begin opnieuw. Of dat nu je auto, een luidspreker of een koptelefoon is. We raden u ook aan te controleren op updates van uw autoradio.

Problemen met de OnePlus 7 Pro Camera
Dit jaar heeft OnePlus zijn kwaliteit van de camera's, voor- en achterkant, echt opgevoerd, maar we zien nog steeds diverse problemen. Hoofdzakelijk over de algehele kwaliteit of snelheid van de autofocus tot nu toe zien we dat de meeste mensen gewoon klagen dat de autofocus langzaam is, vooral bij donkere of slechte belichting. Dit is logisch, omdat de camera niets kan zien waarop kan worden scherpgesteld. Met de hoofdcamera, de groothoeklens en de telezoom beschikt u over voldoende opties om fantastische foto's te maken. We zien geen grote 'problemen' in ieder geval nog niet, maar houden meer informatie in de gaten. Verwacht voor nu een paar snelle software-updates om de camerasituatie te verbeteren, inclusief een dag-één update uit de doos die het aanzienlijk beter maakt.