Iphone XS Problemen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Problemen met de Iphone XS

Begrijp ons niet verkeerd. We zijn erg onder de indruk van de iPhone XS en iPhone XS Max. Die beide beschikken over prachtige OLED-schermen, sterk verbeterde camera's en de snelste processors ooit in een telefoon. Maar sommige vroege problemen zijn opgedoken die sommige eigenaren irriteren. Early adopters van de iPhone XS en XS Max melden een aantal problemen met de telefoons, maar het goede nieuws is dat Apple snel lijkt te reageren. Hieronder leggen we uit wat de grootste problemen zijn van de iPhone XS.

Charging problemen
Sommige gebruikers melden dat hun iPhone XS en XS Max niet worden opgeladen als hun beeldschermen uit staan. Sommigen hoefden de telefoon alleen maar te unlocken om weer te kunnen opladen. Anderen hebben gezegd dat ze de telefoon moeten loskoppelen, vervolgens moet het scherm worden geactiveerd en opnieuw worden aangesloten om door te gaan.

Camera problemen
Hoewel de twee 12-megapixel-camera's aan de achterzijde van de iPhone XS de beste foto's maken die we ooit van een Apple-telefoon hebben gezien, is de camera aan de voorzijde een rotsachtige start tegemoet gegaan. Meer in het bijzonder melden gebruikers dat de selfie-camera de huid van zijn onderwerpen agressief afvlakt. Dit probleem is ook van invloed op de iPhone XR. Apple heeft bevestigd dat er een oplossing komt.

Update

Het goede nieuws is dat volgens CNET een oplossing onderweg moet zijn in iOS 12.1. De software is beschikbaar als b├Ęta en zal dit najaar op iPhones en iPads verschijnen.