Iphone X Problemen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Problemen met de Iphone X

De echte Apple liefhebbers verwachten erg veel van de Iphone X. Maar of ze er blij mee moeten zijn is nog maar de vraag.

Iphone X slecht in de kou
Helaas heeft Apple dit probleem zelf ook al toegegeven. Het bedrijf zegt wel aan een software oplossing te werken. Veel gebruikers melden dat het scherm niet reageert bij aanrakingen in de kou.

Erg breekbaar scherm
De Iphone X blijkt ook nog is heel breekbaar te zijn. Dat is niet erg handig voor een telefoon van 1159 euro. Dit komt ook deels door het volledige scherm dat uit glas bestaat. Onderzoekers hebben het toestel getest op een val op de voorkant. Hieruit bleek dat het scherm voor honderd procent breekbaar is. Volgens de onderzoekers is dit de breekbaarste telefoon ooit. Gelukkig scoort het toestel wel goed op de waterbestendigheidstest. De telefoon kan het 30 minuten volhouden onderwater alleen het geluid is wel gedempt.

iOS 11 problemen

iOS 11 is uitgekomen op 19 september, veel gebruikers klagen nog steeds over fouten en bugs in het systeem.

Vervelende bugs
Mailen was ook niet erg gemakkelijk. Ook bleek het dat iOS 11 Microsoft mail-accounts blokkeerde. Mensen met Outlook, Office 365 en Exchange accounts konden geen mails versturen of ontvagen.

Nog steeds fouten
Helaas zijn we al weer zes updates in twee maanden verder maar alle fouten zijn nog steeds niet opgelost. We moeten maar hopen op de oplossingen van Apple.