Gegijzelde pc door 'Politiemelding'
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Hoe Politievirus echt verwijderen met gratis tool

Onlang kwam de vraag om het politievirus te verwijderen van de pc, met tal van virusscanners bleek dit niet de oplossing. We hebben echter wel de juiste oplossing gevonden na onderzoek wat wel en niet werkte. Hitman Pro Kickstart bleek hierin echter het wel op proffecionele manier te verwijderen. 

De vraag van onze bezoeker over de politie bericht-melding:
Beste, Mijn computer heeft het politievirus en ik krijg het er niet af. Hetgeen ik al gedaan heb is het volgende: 1. Windows defender opstart disk gemaakt en uitgevoerd 2. Kaspersky rescue disk gemaakt en uitgevoerd 3. AVG rescue disk gemaakt en uitgevoerd 4. BDRemoval_Trojan... bestand proberen uit te voeren in veilige modus, hier wringt het schoentje, ik kan de pc niet opstarten in veilige modus met opdrachtprompt, Als ik deze optie kies start hij even op maar sluit dan ook weer onmiddellijk af. Kan er mij iemand nog enkele tips geven hoe ik de veilige modus kan repareren zodat ik BDRemoval tool kan draaien? Dank op voorhand.

Hardnekkige politie virus die pc geizeld oplossing
hitman pro kickstart via usb stick politievirus echt verwijderen kan. Wat veelal wel de fout is? Is dat vaak deze Usb aangemaakt wordt op de besmette computer. Zodra u dit doet zal het hitman pro kickstart programma niet meer naar behoren werken, en alsware dus ook besmet raken met het politie virus. Let dus op dat je een schone computer gebruikt om de politie virus deskundig te verwijderen.

Gratis Politie virus verwijderen met hitman pro kickstart
Ga alsvolgt naar de link die u hier onder aan de pagina vindt. Download deze tool op een schone pc op uw USB stick via een schone pc. Het harnekkig politie virus is nu makkelijk te verwijderen. Schakel te geinfecteerde pc uit en stop de usb stick in een lege poort. En boot vanaf de Kickstart usb stick. Veelal moet u drukken op 1 van de volgende toetsten > f10 f11 f12. (Dit is even uitzoeken welke toetst het exact is voor uw pc is) Meteen indrukken herhadelijk als de pc dus opstart. Zo komt u automatich in een boot menu.

Selecteer nu de juiste Usb aansluiting (Waarop de hitman pro kickstart is aangemaakt) Druk op volgende of enter. En het programma zal uiteindelijk worden gestart in uw windows. (Eerst zal wel de politievirus verschijnen maar wacht een paar minuten tot het verdwijnt) In het programma hitman pro kickstart kunt u dus nu gaan scannen naar de politie virus wat uw pc heeft gegijzelt.

Zodra u de virus heeft gevonden kunt u deze virus dus ook verwijderen. Na het verwijderen dient u de Usbstick eruit te trekken en vervolgens de pc te herstarten. Nu is het nog wel na het herstarten aan te raden om uw pc te reinigen met Ccleaner en meerdere progjes die we u aanbieden in onze menubalk bij "Computer en Hulp" Waar u een kopje ziet van 'Programma's download' Vervolgens is het aan te raden om compleet onze onverzicht te downloaden voor een schone pc. Zo heeft u na deze akties uit te voeren geen politie gegijzelde computer meer en ook nog eens een extra schone pc en meer vrije ruimte gratis erbij gekregen.