Keylogger tool om pc te bespioneren
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Keylogger tool om pc te bespieden hoe?

Een Keylogger is onopvallend en onmerkbaar (spioneren)op de computer. Het wordt uitgevoerd op de achtergrond van de pc wat dus werkelijk niet traceerbaar is. Een keylogger zoals deze programmas die je hier op de pagina vindt stelt je in staat om alles te achterhalen wat er op de computer is gebeurd (bijvoorbeeld tijdens internetten)

Met deze keyloggers weet je meer over de pc gebruiker. 

 

Een keylogger tool slaat dus letterlijk alles op over wat uw kinderen, vriend of vriendin en anderen uitvoeren op de computer. Het maakt periodiek snapshots van het computerscherm, logs en chats en ook Facebook gesprekken e.d. Compleet alles wat je op de pc doet wordt als ware bijna in een video opgenomen, er wordt een logfile aangemaakt waarin u alles kunt zien. Toetsaanslagen en zelfs de muisbewegingen van een computergebruiker kan je hiermee registreren.

Achterhaal gegevens wat er op de computer is gebeurd op jouw gewenste tijd en datum. Stel het keylogger programma zo in, dat precies hetgeen wat jij wil achterhalen van die ene persoon, achterhaald kan worden. Veel keylogger programmas zijn gratis, en ook zeker makkelijk in gebruik.

Als u een keylogger heeft geinstalleerd, zal de gebruiker van de computer op dat moment er zeer moeilijk achter kunnen komen. Het programma draait op de achtergrond, en zal dus ook geen pop-ups, meldingen en dat soort dingen weergeven. Het enige dat zou kunnen is dat een virusscanner het programma opspoort, maar dit is erg zeldzaam. De meeste keyloggers worden gewoon gezien als programma, dus daar zult u geen problemen mee ondervinden. Hackers maken ook wel gebruik van keyloggers als ze een virus verspreiden, dat is iets waar de virusscanner dan tegen beschermt.

Een keylogger is ook erg gemakkelijk te installeren. Dit gaat net als het installeren van ieder ander programma. Er is geen speciale kennis nodig voor het installeren en gebruike van een keylogger.

Hieronder staat een top 5 van gratis keyloggers:

Actuel keylogger
Dit programma draait op de achtergrond en slaat automatisch alle toetsenbordaanslagen op. De gegenereerde logfiles kunnen worden encrypted, waardoor niemand anders er bij kan. Het interface kan ook met een wachtwoord beveiligd worden. Een nadeel: het laden en herladen gaat niet altijd even soepel.

2. REFOG Free key-logger
Dit is een programma dat zodra de computer opent, het alles opslaat. Emails, wachtwoorden, getypte data, chats, etc. Gedetecteerde ongewilde websites kunnen geblokkeerd worden. Virus scanners kunnen deze keylogger niet vinden.

3. Home key-logger
Dit programma slaat ook alles op dat wordt getypt op het toetsenbord. Het is een klein programma en heeft geen goede systeemrequirements nodig. Een nadeel is dat het programma regelmatig crasht.

4. Revealer key-logger
Dit programma slaat alles op wat er op de computer gedaan wordt en maakt een rapport voor de installateur/administrator. Het slaat informatie op over wat er is ingetoetst, de uitgevoerde programmas bezochte internetpagina's en geopende bestanden. Het slaat ook de tijd en datum op hiervan is. Wel een nadeel is: het programma wordt als actieve taak in Task Manager laten zien.

5. Kidlogger
Dit is een erg simpel programma met als doel dat ouders hun kinderen kunnen controleren op de computer. Alles wordt in een logfile opgeslagen, zoals chatroom gesprekken, bezochte websites, etc. Het is een erg simpele uitvoeren van een keylogger, ook niet alles kan ermee bereikt worden dus.

Let wel op: een keylogger is geen malware als het goed wordt ingezet. Als u een keylogger op een computer installeert die van u is of waar u administratieve bevoegdheid voor heeft, is het geen probleem. Als het echter wordt ingezet op een kwaadaardige manier om wachtwoorden en gevoelige informatie te verkrijgen, valt dit onder phishing, en dit is niet legaal.