De Fakewebcam en trucjes met je camera
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Fakecam installeren en beelden verfraaien

Als er een geïntegreerde computerapplicatie is die wereldwijd succes kent, dan is dat de webcam wel. Het toestel zorgt er zo niet alleen voor dat je op een eenvoudige manier beelden van anderen kan bekijken, je kan zelf ook naar hartenlust uitzenden. Het eenvoudige feit dat we evolueren naar een maatschappij waarin afstand hoe langer hoe meer een relatief concept wordt, deed wonderen voor de verspreiding van de webcam. Heb je zo iemand leuk leren kennen in het buitenland? Dan kan je elkaar thuis toch blijven zien. Bovendien is het ook zo dat je het statische en repetitieve effect van webcamchatten makkelijk kan opleuken! Benieuwd hoe je dat doet? Hieronder vind je de Download tool gratis en informatie uitleg. 

Je websessies een beetje faken en opleuken?
Niemand zal ontkennen dat het niet aangenaam is om een bekend gezicht te groeten via de webcam, maar soms ben je toch wel op zoek naar iets extra om die urenlange gesprekken wat leuker te maken. Via allerhande gratis pakketjes software kan je zo experimenteren met talloze effecten en “fake” beelden. Denk zo aan FakeCam, een compleet gratis pakket dat je via de website van de ontwikkelaar gewoon kan downloaden. Aan de hand van het programma kan je aangepaste beelden uitzenden. Dat betekent concreet dat je dankzij bepaalde toepassingen een piratenhoed op je hoofd kan toveren. Op die manier worden je gespreken net dat tikkeltje interessanter. Daarnaast kan je nog een stapje verder gaan. Je kan een volledige achtergrond toevoegen aan je uitgaande feed; vergeet je slaapkamer, vanaf nu voer je gesprekken vanop een zonnig strand in Tahiti! Een tweede gratis softwarepakket dat je dezelfde opties biedt, is Splitcam. Een leuk extraatje bij Splitcam is het gegeven dat je je hele hoofd kan vervangen door andere objecten. Bovendien hoef je niet altijd gebruik te maken van je eigen camera. Koppel de software aan IP-camera’s die je op het net vindt en ga zo onmiddellijk verder met uitzenden.

Webcamsoftware installeren van fakecam?
Het gros van de pakketten die je zo online vindt, kan je gratis downloaden via de homepage van de maker of ontwerper. Klink zo even op het “downloadicoontje” en voor je het weet kan je beginnen uitzenden. Hou er echter wel rekening mee dat bepaalde programma’s een zekere computerstandaard vereisen. Open de toepassingen van je webcam en geef de nieuwe software toestemming om verbinding te maken.

  • Webcambeelden uitzenden zonder webcam? Het lijkt wat vreemd, maar toch is dat mogelijk. Via FakeCam kan je zo makkelijk beelden of volledige video’s streamen naar anderen. Je hoeft enkel verbinding te maken met het programma dat je gebruikt.

  • Geschikt voor alle online en softwareprogramma's zoals Skype cammen, Webcam chatten op chatroullete en allerlei andere variante die je maar kan bedenken.

Legitimiteit fakecam webcamsoftware?
Spelen met camerabeelden kan bijzonder leuk zijn. Maak je zo gebruik van de vele mogelijkheden van ManyCam of Splitcam voor persoonlijk gebruik, dan doe je niets verkeerds. Hou er echter wel rekening mee dat het wettelijk gezien strafbaar is om je via de webcam voor te doen als iemand anders. Gebruik je zo FakeCam om valse video’s uit te zenden met negatieve bedoelingen, dan kan de gebruiker aan de andere kant klacht tegen je indienen. Via de homepage van dergelijke pakketten vind je dan ook voldoende informatie over de eigenlijke bedoeling van zulke programma’s.

Met dat in het achterhoofd let je best goed op wanneer je webcamsessies aangaat met anderen. Gelukkig gebruiken de meeste sites tegenwoordig extra toepassingen die aangeven wanneer je partner gebruik maakt van valse beelden! Toch blijft waakzaamheid geboden!

Hieronder vind je de gratis software download van Manycam