Download installatie lukt niet?
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Downloaden / installatie stopt telkens

Installeren van bepaalde programma's lukt niet. Het gebeurd een ieder wel eens dat het downloaden niet lukt. Je bent een programma aan het downloaden of software maar het installeren lukt niet en wordt direct afgebroken. De download is wel voltooid maar het programma zie je niet meer terug op je pc. Dit is natuurlijk geen normale situatie en heeft daarom ook zijn redenen.

De oplossing die we aanbieden vind je hieronder.

Het mislukken van een programma downloaden
Veelal heeft het mislukken van installeren te maken met een vergrendelde registersleutel. Het wordt als ware geblokkeerd tijdens het schrijven van de data gegevens naar uw computer. Meestal is in dit geval malware de oorzaak. Maar denk ook aan virussen en spyware, en de adware groepen. Tiperend genoeg kan het probleem meestal wel snel worden verholpen door even met een andere browers op internet tegaan, maar dan los je indirect niet het probleem op natuurlijk.

Uitsluiten probleem globaal over het downloaden
Het probleem exact opnoemen valt daarentegen moeilijk te zeggen, vandaar we ook gelijk zullen moeten beginnen met een aantal tools die je achter elkaar (Niet tegelijkertijd) zal moeten scannen. De download tools waar wij vrijwel zeker van zijn dat ze baadt hebben vind je onderaan deze pagina. Download de volgende programma's: Adware en JRT en Ccleaner en een virusscanner naar keuze, vermits je er nog geen had.

Popup probleem en oorzaak van niet downloaden
In een popup zit vaak niets in wat je nodig hebt voor het programma en bevat meestal klink klare onzin of reclame. Heb je een popup killer (Blocker) dan wordt deze popup als ware gedood. maar eveneens komt het voor dat juist daarom de download niet verder gaat. En om het nu te gaan ontpoppen? Nee dat zou je niet moeten doen. Ga dan gelieve naar een andere site waar je de download wel kunt vinden. Het popup probleem met downloaden komt gelukkig niet vaak voor.

Virusscanner blokkeerd het programma als je wil downloaden
Ja als een virusscanner niet weet welke auteur er achter het programma zit, zal het ongetwijfelt je download willen blokkeren. Natuurlijk heeft dit niets te maken met het installeren probleem, maar om extra aanvulling te geven van mogelijke problemen tijdens of met het downloaden benoemen we dit ook even erbij. Als je deze blokade wil opheffen dan kun je dit het beste doen op deze manier: Ga linksonder op je download staan en klik rechtermuis, en selecteer "Download toestaan' of wanneer een bestand is geblokkeerd, wordt een bericht weergegeven in de informatiebalk. Als u dan zeker weet dat u het bestand wilt downloaden, klikt u op de informatiebalk en klikt u op Bestand downloaden. Lees, als u wordt gevraagd of u het bestand wilt downloaden, de informatie in het dialoogvenster zeer aandachtig door. Controleer of het bestand afkomstig is van een website die u vertrouwt.

Virusscanner uitschakelen en firewall uitzetten
Het mogelijk maken van een download zou kunnen door de virusscanner uit te zetten en de firewall uit te schakelen, maar we raden dit echter ten zeerste af, omdat juist deze dingen er zijn om u te beschermen. Weet u zeker dat de download niet gevaarlijk is en via een vertrouwde site? Dan is de keuze voor u mischien anders dan wij u nochtans aanraden. Maar met het uitschakelen is er zeker de mogelijkheid dat u ze wel kunt downloaden.

Nogmaals aandacht voor virussen en betrouwbaarheid van sites
Een zeer bekend en veelvoorkomend probleem is dat downloads worden geblokkeerd en aangezien als virus. Foutmeldingen bij downloads zijn echter vaak te danken aan geinfecteerde pc's. En is deze computer eenmaal geinfecteerd dan zullen de benoemde programma's die wij u aanbeleven ook soms lastig kunnen doen tijdens het downloaden. Bekende foutmelding van malware zijn: Mislukt of download error , Virus gedetecteerd etc..

Wanneer echt alle downloads worden gezien als virus kunt u het beste de pc in veilige modus opstarten, of via een andere browsers tijdelijk (Zoals Mozilla of Safari of Google Chrome of Internet Explorer) om deze aangeven cleaners te downloaden. zodat u later weer geheel met alle browsers gewoon kunt downloaden.