Backlinks kopen voor SEO optimalisatie goed?
Recente Tweets
Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Backlinks kopen voor SEO optimalisatie 

Backlinks zijn natuurlijk heel handig om hoog in de zoekresultaten te komen bij Google en andere zoekmachines. Maar het kost ook heel veel tijd om die aan te maken.

Daarom zijn er aanbieders die dit voor je kunnen regelen

Wat zijn backlinks? En de waarde van een backlink?
Backlinks zijn links die op een andere pagina worden weergegeven en naar jouw website leiden. Hoe hoger de rank van de website, hoe meer jouw backlink waard is. Als jij bijvoorbeeld een backlink op een pagina hebt waar bijna geen bezoekers zijn, is jouw backlink minder waard dan een backlink op een pagina met dagelijks duizend bezoekers.

Backlinks kopen?
Het is mogelijk om backlinks te kopen, je moet hierbij wel aan een aantal dingen denken:

  1. Hoe zijn de backlinks aangemaakt? Wordt dit met de hand getypt of doet de computer dit?

Voordat je ergens backlinks koopt moet je goed research doen over de aanbieder, het kan namelijk goed fout gaan als je slechte kwaliteit backlinks koopt, hierdoor kan Google jouw website voledig verwijderen van de zoekmachine functie.

Natuurlijke links kopen ipv normale waardige backlink
Natuurlijke links zijn bijna hetzelfde als normale backlinks, deze worden echter met de hand aangemaakt. De pagina's waar deze backlinks zich bevinden hebben vaak een hogere ranking in Google dan normale backlinks.

De prijs voor een backlink per stuk voor een natuurlijke backlink
Het nadeel hiervan is dat als je deze backlinks koopt, de prijs hoger kan zijn dan normale backlinks.

Aanbieders om backlinks te kopen
In Nederland zijn er momenteel weinig aanbieders die zich alleen focussen op backlinks, in het buitenland zijn er meer aanbieders, zoals Seoclerks en backlinks. 

Seoclerk is een freelancer website, iedereen hier kan een account aanmaken en zijn of haar service aanbieden. Hier vindt je ook aanbieders die backlinks aanbieden. De prijzen zijn vaak niet te hoog en zijn het zeker waard voor een hogere ranking in Google. De feedback is vaak goed op de producten en zijn dus ook veilig te gebruiken voor je website. Backlinkscom is bijna hetzelde als SeoClerk, echter hebben ze hier minder aanbieders. Wel is de site overzichtelijker en zijn de prijzen goed te doen.

Bezoek deze sites maar eens om te kijken naar de backlinks. Er zit stiekem genoeg ook tussen om hoger te ranken voor een aantal Euro.

De effecten van backlinks kopen online
Backlinks hebben veel effect op je ranking in Google en andere zoekmachines. Het resultaat hangt af van de volgende dingen:

  • Het aantal backlinks?
  • De waarde van de backlinks?
  • Zijn het natuurlijke backlinks of geautomatiseerde backlinks?
  • De sites waar de backlinks zich bevinden?

Verwacht niet meteen na een dag resultaat van de backlinks, dit kan oplopen van een paar weken tot een paar maanden.

Conclusie: Is het nou echt verstandig om backlinks te kopen?
Ja, het is verstandig als je maar kwaliteit backlinks koopt en het liefst natuurlijke backlinks. Ze kunnen je echt helpen met een betere ranking en het is dus ook aan te raden om hier een klein budget aan uit te geven.

Natuurlijk is het het beste om zelf natuurlijk backlinks aan te maken als je hier de tijd voor hebt. Heb je hier niet de tijd voor, dan kan je altijd een aanbieder regelen die dit voor jou doet. 

Het gratis krijgen van backlinks
Als je informatie wil over het gratis krijgen van backlinks lees dan hier verder > Gratis backlinks verkrijgen 

Heb je nog vragen over ''backlinks kopen'' of wil je iets weten? klik hieronder voor ons forum.