Backlink infocenter, reclame links plaatsen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Linkpartners zonder backlink (Linkbuilding uitleg)

Linken zonder backlink plaatsen is goed te doen. Maar hoe doe je dat?. Linkbuilding / backlinks verzamelen: Uitleg en tips vindt je hier

 

Hoe kun je zonder backlink een link plaatsen? 
- O.a. Bij forums/ blogs die bij uw onderwerpen passen van de website kun je reacties achterlaten met een link. Of via gastenboeken berichten plaatsen met uw link. (op een vriendelijk interessante manier, Of nuttige reacties achterlaten met linkvermelding op websites die teksten / artikelen willen delen.

Backlink checker
Via backlink-checker kun je checken hoeveel backlinks je hebt verzameld. Noteer je backlink voor jezelf altijd in een bestandje. Dit is belangrijk zodat ook Google kan zien en uzelf dat u niet blijft hangen op de backlinks aantallen maar juist groeit. Zorg dat je minimaal 1 backlink per maand vergaard. Het liefste A-B-C

Waarom een link plaatsen van uw website op een site zonder backlink? 
Zonder backlink gaat Google er vanuit dat deze door derde zijn geplaats zonder dat u daarom heeft gevraagd, en worden daarom belangrijker beschouwd dan wederzijdse linkpartner. Dit is dus een reden dat webmasters vaak A-B-C linkruilen doen. Aad.nl linkt naar bert.nl en bert link naar cor.nl.

Linkpartners gezocht/aangeboden. (aanbod)
Op de website zoals Sitedeals.nl kunt u gratis een aanvraag doen voor uw website om linkpartners te zoeken. Naar wellicht een gebruiker die met u linkpartner wil worden. Ook kunt u bij Pclooptvast.nl een aanzoek tot linkpartner doen.
Lees meer over linkpartner worden van Pclooptvast.nl

Nieuw effectief linksysteem
Een vrij nieuwe tool om op gemakkelijk manier meer natuurlijke en gerelateerde links naar uw site te verkrijgen is natuurlijk - -  > ' Webcycle' .Webcycle is een gratis Nederlandse tool waar je simpelweg de gewenste linkpartners kunt selecteren. (Zelfs A-B-C linken) Omdat er een strenge selectie plaatsvind bent u altijd verzekerd van relevante backlinks voor uw site.

Googlen naar onderwerpen voor linkparters met deze termen.
- Linkpartner worden / gevraagd
- Ik zoek linkpartners
- Hoge Pagerank partner
- Aangeboden gratis link plaatsen
- Backlink niet verplicht.
- A-B-C ruil link plaatsen
- 1000 links plaatsen
- 100 gratis backlink
- Link aanmelden zoekmachines 25
- Nieuwe webschop Computers / Glasvezel  ( hier jouw branche
- Pc loopt vast, blijft hangen, bevriest, (Verwanten onderwerpen aan je site)

Pagerank stijging door linkbuilding hoe werkt dit?
indien u opzoek gaat naar linkpartners ( zoek via google naar linkpartners gezocht) dan kunt u als u een geschikte website heeft gevonden de status van de pagerank van de website checken met een pagerank checker van google. heeft de website een pagerank 2 of 3 dan is dit zeer interessant! Hoe hoger hoe beter. De telling van de page rank loopt max tot 10. Na dat je aan linkbuiding hebt gedaan geeft Google ongeveer elke 4 maanden een pagerank update. Bekijk hier wanneer er een Google parank komt.

Pagerank of siterank?
Een pagerank is 1 pagina wat inhoudt dat de rest van de pagina's op een website soms niet eens een ranking hebben. Veelal wordt u linkpartner waarvan de pagerank niet eens pr1 is. Daabij moet u het nog delen met de anderen 50 partners. Een Siterank bestaat niet omdat losse pagina's altijd later beoordeeld worden 1 voor 1. 

Is het noodzakelijk om linkpartners te hebben?
Nee het is niet noodzakelijk linkpartners te hebben want als u website goede content levert worden deze vanzelf door de hoge aantal bezoekers vanzelf opgenomen omdat ze dan graag uw link willen delen of uw artikel. Linkpartners zorgen er wel voor dat er meer resultaten worden geleverd in zoekmachines en draagt bij aan
zoekmachine optimalisatie.

>Maar zelfs zonder linkpartners kan uw website een topwebsite zijn. En zonder pagerank kan zelfs een pagina op nr1 staan in Google zoals deze pagina die u nu aan het lezen bent. (Pr1) 

Voordelen van linkpartners voor een hogere ranking?
Linkpartner zorgt voor een hogere ranking 
(bedenk wel dat u dan 1000 linkpartners zou moeten hebben 
om een net iets hogere ranking te krijgen) Het beste is dat bezoekers uw link uit vrije wil plaatsen.

Nadelen van gekochte linkpartners.
Gekochte linken zijn vaak negatief beïnvloedbaar.  
de reden hiervan is dat de linken vaak afkomstig zijn van 1 hosting. 
en Google is ook op de hoogte van deze praktijken en zijn daarom zeer negatief.

Desalniettemin lees je hier meer over: Backlinks kopen

Linkpartner uitwissel waar kan ik snel en makkelijk link plaatsten?
Hier kan niemand antwoord op geven. Dit heeft met name te maken wat voor soort website je hebt en wat diegene voor een website heeft. Heb je een website die over computers gaat dan heeft het vrijwel geen nut om te linken met de website boer-zoekt-vrouw.nl als voorbeeld. Google kan je website daardoor radicaal afbreken.

Link plaatsen in gastenboeken of blogs (Do-follow - No-follow)
Het plaatsen van uw link in blogs zijn meestal Nofollow maar Nofollow is in deze niet slecht want heeft u iets goeds te melden dan komen er waarschijnlijk wel bezoekers naar uw site, en daar gaat het uiteindelijk toch om.  Dofollow is er om een hogere ranking te krijgen. Hoewel naar onze menig de
page ranking van Google niets meer toevoegd. De ranking is leuk voor mensen die daar handel in zien, maar realistish gezien voegt het weinig toe. Een site met pr1 kan hoger in Google staan dan een site met pr6 of zelfs pr9.  

link plaatsten met http:// of www.?
Het beste kun je één methode aanhouden dit werkt voor de zoekresultaten 
bij zoekmachines zoals Google het beste waardoor er een hogere ranking van uw website ontstaat.