Link plaatsen door artikel te schrijven
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Artikel schrijven en trek bezoekers naar uw site.

Het trekt van de bezoekers op Pclooptvast.nl, de site heeft nu gemiddeld organisch 40.000 bezoekers per maand waar we trots op zijn. Daarom zijn we ook dit jaar extra bezig met het verzamelen van artikelen en partners die aansluiten op onze website. We hebben al meerdere artikelen mogen ontvangen van u waardoor we beide al veel plezier aan hebben gehad en nog steeds positief werkt. We stellen het ook zeker op prijs om daarmee vooral door te gaan.

 

Wat houdt een artikel schrijven in voor u?
U kunt een artikel schrijven en plaatsen die gerelateerd is aan onze website waardoor de bezoekersstroom naar u site aanzienlijk groter wordt.  Dat is zeker aantrekkelijk.  De artikelen die geschreven zijn worden door ons verder nog Seo geoptimaliseerd zodat wij maar ook u meer bezoekers gaan ontvangen. En uw onderwerp zal dat tengoede doen aan uw gerelateerde site want zoekmachine optimalisatie is zeker van belang.

1.0
Linkpartners.
We hebben partners zie: Pclooptvast.nl/linkpartners
We kunnen uw site daar gratis aan toe voegen. 
Inruil daarvoor dat u ook een link plaatst van pclooptvast.nl op uw website.

Zijn er voorwaardes aan link partner worden?
Ja wij controleren of u daadwerkelijk Pclooptvast.nl op uw website heeft geplaatst, vervolgens wordt uw link zichtbaar binnen 24 uur. Wel is het verboden 18+ sites te plaatsen, minimaal page rank 3. En gerelateerd aan deze site.

Ik heb Geen pagerank?
Uitzonderingen zijn altijd mogelijk, informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

1.1
Deeplink plaatsen zonder backlink?
Ook is het mogelijk dat we uw deeplink plaatsen op interne pagina's van pclooptvast.nl die dan wel gerelateerd zijn aan de onderwerpen. Voordeel voor u is dat een deeplink erg goed telt op Google, ( Aannemend dat de meeste weten wat dit inhoudt) Tevens is deeplinken een goede reclame manier om bezoekers vanuit pclooptvast.nl naar uw website te trekken. Dit is alleen mogelijk met art:1.2

1.2
Artikel schrijven en bezoekers trekken.
Op de voorpagina of menu koppen van pclooptvast.nl komen de artikelen die wij zullen plaatsen. Onderwerpen kunnen zijn: Virus - spyware - pc-help- glasvezel- providers - energie en gas- oplossingen- instellingen- verkoop computers. Ict banen. werk of niet geheel gerelateerd komen in de hoek :Artikel-dump

Het artikel ( ongeveer gelijk aan deze pagina qua tekst) moet dus interessant zijn zodat bezoekers vanuit pclooptvast.nl naar uw website gaan. Hierin verteld u welke diensten u aan biedt eventuele kosten. Hoe - Wat - Waarom. etc.

1,1 is alleen mogelijk als u ook 1.2 aanlevert.

1.2 is ook altijd mogelijk. 

1.0 is altijd mogelijk met een pagerank 3 met een uitzondering van de regel 18+ sites en niet gerelateerde extreme onderwerpen.

Trek bezoekers en schrijf een artikel!
U kunt de informatie naar ons mailen info(at)pclooptvast.nl of verzenden via het contactformulier.

-Informeer altijd even naar de voorwaarden-