Hoe zien wie je ontvriend heeft op Facebook?
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Wie heeft mij ontvriend op Facebook? Achterhaal het'

Hoe handig zou het zijn dat je kan zien op Facebook wie je ontvriend heeft, want hoe vreemd het ook klinkt je vrienden zijn ineens weg van Facebook.

Dit gebeurd natuurlijk wel bij iedereen is een keer, maar als het echt vaak gebeurd?

Dan word je er wel nieuwschierig naar wie jou deze keer weer heeft ontvriend.

 

Harrold mailde ons met de vraag: ''Beste mensen van Pclooptvast.nl, zouden jullie me kunnen helpen met de volgende vraag: Het zit zo dat ik ruim 400 vrienden heb op Facebook, en het gebeurd me regelmatig dat ik zie dat er mensen verdwijnen bij mij uit de vriendenlijst, maar ik kan niet achterhalen wie mij ontvriend heeft? Weten jullie hier een oplossing voor?''

De tool om te achterhalen wie jou heeft ontvriend op Facebook
Ontvang een bericht van unfriend finder, wanneer u een vriend op Facebook verliest. Wilt u weten wanneer iemand je ontvriend op facebook ? Nu kan het gelukkig met unfriend finder voor Facebook. De ideale oplossing. Het ontvriend tooltje voor Facebook is makkelijk te integreren via Google chrome. Gelukkig gebruiken de meeste al Google Chrome, dus deze hoef je vast niet te downloaden. Mocht dat wel zo zijn? Download dan alsnog Google Crome om gebruik te kunnen maken van de Facebook ontvriend tool. (De beste methode naar onze mening)

Geen Google Crome maar een alternatief voor de ontvriend tool?
Ja dat is zeker mogelijk met 'Facebook Unfriend Finder' Dit is ook een zeer eenvoudig te gebruiken en te installeren programma, Deze software werkt dan ook op internet Explorer, Firefox en ook zelfs op Google Chrome. Gewoon makkelijk downloaden van het installatiebestand en volg de instructies. Niemand zal nu nog in staat zijn om je uit hun vriendenlijst te verwijderen zonder dat je dat ooit zou merken. Je ziet direct het rode tekentje.

Hoe werkt het ontvrienden tool programma?
Na het installeren van deze App zie je infeite helemaal niets, of te wel bijna helemaal geen verschil. Je krijgt dan alleen een melding te zien dat er iemand uit je vriendenlijst is verdwenen. Dit krijg je te zien net zoals je een vriendschapsverzoek zou krijgen. Je krijgt dus een rood nummertje te zien, waar je vervolgens op kunt klikken en dan direct wordt weergegeven wie jou heeft ontvriend. Makkelijker kan toch niet?

Waar kan ik het ontvriend tooltje downloaden?
Hieronder zie je de betreffende linken. De linker link is de Google chrome store app en de rechter link is de algemene unfriend finder dowload tool. Heb je hulp nodig bij het intalleren? Dan kun je ons altijd even berichten via ons forum. We zullen je dan exact uitleggen hoe je de ontvrienders tool kunt gebruiken.

Download unfriend Finder                                Download unfriend Notify Facebook