Aparte windows systemen bedienen met een muis en toetsenbord
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Aparte windows systemen bedienen met een muis en toetsenbord

Hier leggen we je uit hoe je losstaande windows systemen met een muis en toetsenbord kan bedienen.

Wat zijn de benodigdheden?
Als eerste moet je natuurlijk een computer hebben. Dit moet een systeem zijn met windows. Vervolgens gaan we het programma Mouse without borders installeren.

Installeren en gereed maken
Klik hier om de link naar de Mouse without borders site te openen. Klik vervolgens op de oranje download knop, installeer nu het programma hij zal vragen "Have you already installed Mouse without Borders on another computer?" Klik hier op "No"

Tweede systeem installeren
Nu we het hoofd systeem gereed hebben gemaakt gaan we naar het 2e systeem kijken. Volg nu dus deze instructies op een ander windows systeem!.Klik hier om nogmaals mouse without borders te installeren. Klik na de installatie deze keer op "Yes". Het is erg belangrijk dat beide computers met hetzelfde netwerk verbonden zijn. Het is dus niet de bedoeling dat je een computer thuis hebt staan en de ander op kantoor, dit zal niet werken.

Systemen koppelen
We gaan nu de systemen koppelen. Ga nu terug naar het eerste systeem, Hier zal je een rij zien met heel veel sterrentjes bijv *******************. Klik rechts op het vinkje Show text, om deze Security Key zichtbaar te maken. Vul deze Key nu in op systeem 2. Als je hier klaar mee bent moeten we alleen nog kiezen hoeveel systemen je gaat koppelen, Dit doen we door eerst de vinkjes te checken. Als we nu systeem 1 bekijken zie je dat er al een huidige computernaam is opgegeven, Deze naam vullen we in op systeem 2 waar we dus een extra vinkje hebben gecheckt. Hierna moeten we ook nog de computenaam van systeem 1 opgeven op systeem 2. Nadat we dit hebben gedaan klikken we op beide systemen de Apply knop aan. Nu zijn de 2 computers met elkaar verbonden en kun je ze beide bedienen met een muis en toetsenbord.