Welk merk laptop goed om te kopen
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Wat is een goede merk laptop om te kopen 'Advies'

Je wilt een laptop kopen maar weet niet welke je wilt en heb geen idee waar je op moet letten? Zoals welk merk een goede laptop is? We kunnen daarbij helpen. We gaan letten op de gebruikersvriendelijkheid van de laptop, gaan ze snel kapot, hebben mensen er slechte ervaringen mee etc,

Een duw in de goede richting vind je hieronder..

Wat is een laptop
Een laptop is eigenlijk hetzelfde als een desktop, namelijk een computer.
Een laptop heeft het scherm al verbonden met de computer en kan je inklappen, handig om mee te nemen dus. Een laptop is vaak wat kleiner. Ook is een laptop vaak wat trager dan een desktop, dit komt vooral omdat er kleinere onderdelen worden gebruikt, je kan natuurlijk moeilijk een koeling van 20 bij 20 cm doen in zo'n klein ding.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een laptop
Bij het aanschaffen van een laptop moet je op veel verschillende dingen letten.

Een laptop moet stevig zijn aangezien je hem overal mee naar toe kan nemen, de kans dat die beschadigd raakt is dus ook groter.

Ook moet je goed naar de grote van de laptop kijken, hoe is de snelheid die de laptop geeft. is het de grote wel waard en heb je wel een snelle laptop nodig?

Als je van plan bent je laptop te gebruiken voor het bewerken van documenten heb je natuurlijk geen zware grote laptop nodig maar heb je aan een kleine al genoeg.

Ben je van plan je laptop te gebruiken voor gamen of het runnen van grote programma's? Dan heb je natuurlijk een zwaardere en snellere laptop nodig.

Welk merk laptop moet ik kiezen?
Er zijn veel verschillende merken en veel verschillende soorten laptops. Natuurlijk gaat het erom waarvoor jij je laptop wilt gebruiken.

Heb jij bijv. een laptop nodig voor films te kijken dan ga je niet een laptop kopen met weinig geheugen maar juist met wat meer.


Apple:
Apple heeft extreem goede laptops en werken enorm snel. Ze zijn echter wel duur en hebben vaak geen Windows.

Apple is handig te gebruiken als je bestanden wilt bewerken en opslaan maar is niet aan te raden als je grote software wilt gebruiken. Veel software ondersteund Apple namelijk niet.

Dell:
Ook Dell is een beroemd merk. Ben je bezig met bijv. een zakelijk bedrijf of zakelijke activiteiten, dan is Dell aan te raden. De batterij van Dell computers kan vaak tot wel 12 uur mee.

De Dell laptops zie je vaak bij bedrijven en zijn niet al te duur.

Asus:
Asus is bekend omdat ze niet zo duur zijn maar toch redelijk werken. Zo bevat de Asus F555LA 128 GB SSD en gaat de batterij tot wel 12 uur mee! Je kan er genoeg video's mee opslaan. De Asus heb je al vanaf 350 euro en zullen niet teleurstellen. Mocht je wel problemen hebben met je batterij die snel leeg is < klik hier? 

MSI:
MSI is vooral bekend bij de gamers. Wil je ook graag buiten huis gamen dan is een MSI laptop een achte aanrader. Ze zijn extreem snel en kunnen grote programma's runnen op je computer. De batterij kan redelijk wat uren meegaan. Een MSI laptop kan wel tot 2,000 euro lopen en is dus ook heel duur.

Maar het is en blijft een aanrader als je van plan bent een laptop te kopen waarmee je grote programma's of games wilt runnen.