Windows 8 startknop maken, uiterlijk van windows 7
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Hoe Windows 8 op Windows 7 laten lijken? ( Startmenu verschil)

De startknop links onder in je scherm was en is nog steeds handig, en je kunt dit ook met Windows 8 makkelijk terugzetten naar hoe Windows 7 eruit ziet.  We hebben daar een makkelijk downloadtool voor gevonden en uitleg hoe je dit kunt toepassen op jouw Windows 8 versie.

 

Voor alle voorgaande systemen van Windows
Ben je Windows XP, Windows Vista, Windows 7 gewend? Startknop in Windows 8 Trucje!
Je wil nu een nieuwe laptop of computer kopen, maar met een nieuwe pc zit er toch minimaal de nieuwe versie Windows 8 erop. En zoals veel mensen het een akelig idee vinden om over te stappen naar Windows 8, kunnen we je vertellen uit ervaring dat dit totaal meevalt! Het verschil en dan praten we even over het grote verschil tussen Windows 7 en met Windows 8 is dat de startknop (Voor onderanderen het aan en uitzetten van de pc, en het configuratiescherm) niet aanwezig is.

Welke download tool kun je het startmenu weer terug zetten?
Met onderstaande informatie hierover hopen we je te kunnen overtuigen dat dit eigenlijk niets voorsteld met dit downloadtooltje wat jouw Windows8 versie in een handomdraai veranderd in een lijkende Windows7 versie.

Het download bestandje om je besturingsysteem te laten lijken op Windows 7 en alle voorgaande versies, is een zeer klein bestandje wat je hier kunt downloaden."Windows 8 Startmenu" Na het downloaden van dit bestandje dien je het even te installeren. (Alleen maar ja klikken en alles accepteren drukken. Zodra dit is geeinstalleerd (Wat overigens echt gewoon gratis tooltje is) Kun je weer genieten van een lijkende Windows7 versie maar dan veel male beter ontwikkeld en veel sneller. (De website van 'Iobit' hebben we overigens direct vervangen door een ander website (classicshell) Ook lijkende op de startnop van Win7 omdat er helaas spyware/adware/malware achtige bestanden mee werden gedownload bij Iobit. De link die u dus hier wel ziet is gewoon de goede, zonder virussen e.d.

Terug zetten naar origineel Windows 8 (Voor als je spijt hebt)
Wil je je Windows 8 besturingssysteem toch weer terug zetten naar hoe die origineel was dan kun je dat simpel doen door het programma weer te verwijderen in de configuratiescherm bij de geeinstalleerde programma's. Uitleg hoe te doen: Via startmenu naar 'configuratiescherm' dan naar 'programma's' en vervolgens naar programma's en onderdelen. Waar u nu kunt selecteren welk programma u wilt verwijderen. Het programma waar het nu om draait is "Startmenu 8"