Self-timer Iphone gratis downloaden (Appstore)
Recente Tweets


Selftimer for the Iphone free downloaden in the appstore

Selftimer gratis downloaden voor de Iphone

Temporizar para Iphone en la Appstore gratis

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Self timer voor Iphone gratis downloaden (Appstore) 

Voor wie dacht dat er geen gratis app was voor de Iphone om selfies te maken met een timer? Die heeft het mis, want er zijn terdege wel gratis apps in de appstore van apple.

Maar eerst even wat termen die mensen gebruiken over het algemeen om z'n app te kunnen vinden, en dat zijn onderandere: Self timer, zelf timer, Zelfontspanner om fotos te maken.

Het maakt het dus best lastig een goed artikel te schrijven met de juiste woorden voor de juiste doeleinde. Maar desalniettemin ben je zeker op de goede pagina belandt

(Gratis selftimer downloaden voor je Iphone)

Voor welk Iphone toestel is deze gratis foto selftimer app?
Nou inpricipe voor alle Iphone telefoons zoals Iphone 4, Iphone 5 en Iphone 6, en of je nu gold of silver, a-b-c-d-e-f hebt dat boeit verder niemand. Maar de app werkt en is gratis!

Hoe werkt deze foto selftimer app?
De werking is simpel, eerst even downloaden en dan installeren en vervolgens open je het appje om te kunnen gebruiken, nogmaals dit is een gratis app voor je Iphone. Je kunt vervolgens in het schermpje van je mobiele telefoon (als je app dus geopend is) er op klikken om de secondes in te vullen, B.w.v. 5 seconden, 10 seconden, 30 seconden, of 60 seconden. (1 minuut). En jawel het werk dus, je hebt je selfie kunnen maken!

Waar download ik een selftimer app voor mijn Iphone?
In je appstore in combinatie met Intunes. Daar staat de app in, en deze heet: TimerCam - Self Timer Camera for Selfies.

Mocht je zelf of wat dan ook van iemand horen dat er betere versies in omloop zijn of uitgebreider dan deze selftimer voor de Iphone, laat het ons dan weten, en we vullen onze lijst verder aan met handige apps.

En ja zeker stellen we het delen van deze handige tip op prijs