Pokemon Go App Downloads
Recente Tweets
Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Pokémon Go App geïnstalleerd en loopt vast?  

Het kan voorkomen dat de Pokémon Go spel vast loopt, verschillende reden kunnen hierop van toepassing zijn. In het onderstaande lees je stap voor stap hoe je eenvoudig dit probleem kunt oplossen..

Allereerst is het belangrijk dat de app goed geïnstalleerd is op de telefoon

Android:
Ga op je Android in je browser naar: https://m.apkpure.com/pok%C3%A9mon-go/com.nianticlabs.pokemongo/download?from=details en download daar het APK-bestand. Na het installeren zou je theoretisch gezien de Pokemon app go direct kunnen spelen, want het kan voorkomen dat het apk bestand beschadigd is. veelal luid dan wel de melding: <app niet geïnstalleerd>

Pokémon GO downloaden voor iOS mobiel

Tutorial video Hoe werkt de Pokémon Go installatie?

Het vastlopen van de Pokemon Go app
Het kan voorkomen gezien de massa gebruik op de server dat het spel vast loopt. Er is dus letterlijk te weinig ruimte voor alle spelers van de Pokemon Go. Hetgeen wat u immers kunt doen is het spel herstarten op een ander tijdstip.

Vastlopen door te weinig vrije geheugen
Het kan eveneens voorkomen dat je mobiel dusdanig vol zit met foto's en video's dat je zelfs het spel pokemon niet geïnstalleerd krijgt. Verwijder daarom onnodige bestanden van je telefoon. Geheugen en meer ruimte zorgt ervoor dat het spel ook minder vaak vast zal lopen.

Herstarten van je mobiel
Herstart je telefoon opnieuw op als je enkele vastlopers meemaakt. Het probleem kan hierdoor worden opgelost. Soms voorgoed soms voor tijdelijk.

Is de installatie goed uitgevoerd?
Volg bovenstaande stappen om de Pokemon Go app correct uit te voeren.

Locatie valt weg, GPS . Internet
Mocht het voorkomen dat de locatie wegvalt,niet beschikbaar is of incorrect is, dan is het het beste dat je even controleerd of de pokémon go toegang heeft tot je locatie. De instellingen kun je wijzigigen in je telefoon.

Pokémon Go nep versies
Het kan dat je de Pokemon installatie goed hebt uitgevoerd, maar verkeerd bent geïnformeerd over de gevaren van sommige websites. Voer daarom bij de miste twijfel de installatie opnieuw uit via onze aangegeven linken. De kwaadwillige websites laten je app of zelfs je telefoon vastlopen en uiteindelijk doen crashen.

Geluid valt weg of is traag bij spelen Pokemon Go
Dit is helaas nog in ontwikkeling om dit op te lossen. U kunt dit zelf niet oplossen. 

Batterij snel leeg tijden Pokemon Go game spelen
Ja dat klopt, het gebruik van je accu (Batterij) is binnen no time op. het vreet immers enorm veel energie. Ook dit valt niet op te lossen.

Pokemon Go verbuikt veel data.. MB of zelfs GB?
Nee dit valt reuze mee. Naar schatting zou 5 Gb veel zijn voor een fanaat speler. (Hoewel 5000 mb ook wel weer veel is als je het zo uitdrukt) .  

De nieuwe Pokémon GO Rage
Voor degene die door deze informatie een introductie wil zien wat Pokemon game Go inhoudt kun je hieronder de video bekijken. Verkeer en veiligheid waarschuwd immers voor dit spel! Mensen die op hun mobieltje staren, op zoek naar een Pokémon!. De gamers lopen overal rond als kippen zonder kop en veroorzaken daarbij ook overlast. ProRail en Veilig Verkeer Nederland hebben al eerder dit jaar er voor gewaarschuwd. Desalniettemin een leuk virtueel 3d tot levensecht spel natuurlijk.