Is glasvezel verplicht? Het glasvezel addertje...
Verplicht glasvezel nemen
Recente Tweets

Glasvezel postcodecheck

Bekijk in u gemeente! Klik hier

Is glasvezel verplicht, 30% behalen en voor wie?

Is glasvezel verplicht? Reggefiber aanleg verplicht? Verplicht zoals het voorgedaan wordt. (Dit is een marketingtrucje). Als er bij u in de buurt glasvezel komen is het zeker verstandig om een overstap te maken. De aansluiting wordt u gratis aangeboden door de provider of de bekabelaar om het project te versnellen.(gratis aansluiting tot het project sluit) Glasvezel is vaak ook niet duurder dan uw huidige provider op koper. Sterker nog in de meeste gevallen goedkoper.

 

Maar het is zeker geen verplichting om glasvezel te nemen. Deze misverstanden komen door de verkopers die op targets werken. De colporteur ken u deze? De colporteur die u de laatste tijd ziet in uw woonwijk werken op basis van provisie (sales), Ze worden gestuurd door een provider die een marketingbureau inschakelen en laat u geloven dat afname van een abonnement verplicht is om glasvezel in huis te krijgen. 

Misleiding om glasvezel te nemen..
Reggefiber is de netwerkbeheerder van het glasvezel, zij benadrukken ook dat afname niet verplicht is. Reggefiber vraagt wel inschrijvingen zonder dat u verplicht bent een abonnement te nemen van een internetprovider, Wel is het zo dat er 30% van de gemeentes mee moeten doen, die als ware wel voor een provider hebben gekozen.  Want zonder 30% te behalen gaat de aanleg van glasvezel niet door. En komt uw gemeente vermoedelijk onderaan het lijstje. Natuurlijk zal alles verglazen rond 2020 maar de kans is groot als het project aanleg niet doorgaat dat uw gemeente dan zeer lang moet wachten.

Opvallen is  jammer genoeg wel dat reggefiber-winkels die zogenaamd onafhankelijk zijn toch zich bezig houden met sales en verkoop en verplicht zijn targets te halen. 

Ziggo die adverteerd ook als glasvezelprovider? 
Ziggo leverd wel glasvezel maar niet tot aan uw huis. Welke glasvezelprovider u verder kiest maakt niet uit. Het is appels met peren vergelijken. Het is de kabel die de
 download snelheid geeft, niet de provider! De provider kunt u dus zien als tussenpersoon die voor u de administratie in orde maakt en vervolgens een rekening in uw brievenbus plaatst. Weliswaar moet u de vergelijking maken tussen de huidige situatie en de toekomstige situatie.<Terug naar pagina 1
 
 van 4

                                                Lees verder>