Verschil in kwaliteit, kabel of glasvezel
Recente Tweets

Glasvezel gecheckt?

Glasvezel postcodecheck

Bekijk in u gemeente! Klik hier

Wat is het voordeel van glasvezel ten opzichte van koper?

Kabel of glasvezel? Er zit beduidend groot verschil in kwaliteit. Hoewel Upc en Ziggo hierop stellig beweren dat het niet zo, (Zij zijn koper kabel providers) En niet onafhankelijk noemen ze de voordelen van koper.

Hieronder vindt u volgens onderzoek de voordelen van glasvezel ten opzichte van de kopere kabel. 

  • Beter beeld: Het beeld en de ondertiteling is veel duidelijker waardoor de concentratie veel hoger is zonder afleidingen.
  • Sneller internet: Het grote verschil is de upload wat tegenwoordig gebruikt word voor sociale netwerken. foto's-bestanden delen.
  • Telefonie: Badkamer effect is weg ( geluid alsof je naast elkaar staat 
  • Vertraging tussen de gesprekken is weg. 3C: Instelbaar op DTMF en FSK
  • Veilig: Niet meer af te luisteren via elektromagnetische middelen.
  • Dienst totaal: Minder kans op storing. dit komt omdat glasvezelkabel met lichtsignalen werk i.p.v. stroom.
Waar kan ik mij aanmelden voor een glasvezel provider?
U kunt zich aanmelden voor alle provider via de keuze in het menubalk bovenaan de website.

Niet alleen voor glasvezel maar ook dsl koper kabel. Tevens bij aanmelding ontvangt u 10 euro korting op uw bestelling. Ook 100% garantie actie!. Elders goedkoper gezien dan krijgt u het verschil + 100% terug. Via de postcode check kunt u zien welke providers en abonnementen er nu al leverbaar zijn op uw adres, en of glasvezel al beschikbaar is in uw gemeente, stad of dorp.

Tip 1: 
(besparen) Kies een provider waardoor uw maandlasten minder worden. In sommige gevallen bespaard u 100 per jaar voor dezelfde diensten. Is uw huidige provider K.P.N dan zijn nu de maandelijkse kosten 42 euro voor een alles in één pakket, switchen naar bijvoorbeeld 
Telfort alles in één pakket? Dan worden de maand kosten 34,50 euro. Simpel maar waar.

Tip 2: wat voor kabel heb ik nodig voor glasvezel? de kabels binnen in huis zijn meestal cat5, maar simpel gezegd als u sneller wilt downloaden dan 100mb is het raadzaam minimaal cat6 of cat7 te gebruiken. ( Groot verschil )

Glasvezel advies!
laat de kabel ongeacht u hem gebruikt of niet altijd in uw huis aansluiten! over een aantal jaren kunnen we niet meer zonder.

Let wel op: als iedereen alléén een aansluiting kiest zonder provider komt er uiteindelijk geen glasvezel in uw gemeente. 30% van uw gemeente moet een provider kiezen. zodat de bedrijven weten dat er geld binnen komt.

Glasvezel is niet nieuw, sterker nog bedrijven, instellingen, ziekenhuizen, dokterspraktijken ga zo maar door... hebben al jaren lang glasvezel omdat het stabiel en niet storingsgevoelig is.

Pagina 3 van 4
<Terug naar pagina2

                                                               Lees verder>