iPhone loopt vast, hoe oplossen?
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

IPhone loopt vast?  IPhone TIPS"

Iphone loopt vast Een geweldige mobiel is de iPhone, maar wat als ik een probleem heb met het vastlopen van de iPhone? Deze tricks gelden voor zowel de iPhone 4 als de iPhone 5,  iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X.

De onderstaande stappen helpen je vastgelopen iPhone te genezen.

Een zachte reset uitvoeren op de iPhone telefoon
Mocht je iPhone niet meer reageren en je touchscreen doet het nog wel? Dan kun je deze stap uitvoeren: Zet je mobiel (iPhone) uit, als deze nog aan stond. Helemaal uitzetten doe je doormiddel van de uit en aanknop een langere tijd ingedrukt te houden waarna er vanzelf een schuifbalkje in je touchscreen verschijnt. veeg het balkje naar rechts en nu zal je iPhone uitgeschakeld worden. Na dat dit is gebeurd schakel je de telefoon weer in door middel van de uit en aanknop te gebruiken, door langere tijd op de knop te drukken. (Anders gaat de iPhone niet aan natuurlijk)

Harde reset uitvoeren iPhone mobiel
Doe deze handeling niet zomaar! IPhone hangt vast? Iphone loopt vast bij opstarten, of bevriest bij bepaalde apps? Als je echt niets meer kunt met je iPhone die vast is gelopen, dan zal je ongetwijfeld wel deze handeling moeten uitvoeren, waarna 90% van de vastgelopen oorzaken verholpen kunnen zijn.

Druk de aan en uit knop en de home knop beide tegelijkertijd in totdat de mobiel zichzelf uitschakelt waarna je het Applelogo in beeld krijgt te zien. Nu gaat de iPhone zichzelf herstarten, net zoals bij de PC / computer.

iPhone loopt vast dan maar naar fabrieksinstellingen?
Als je geen backup hebt gemaakt zal je met deze stap wel alles kwijt zijn op je iPhone. Maar we gaan er vanuit dat je dit wel hebt gedaan. Of we kunnen stellen dat je buiten je verlies toch zeker je iPhone wil blijven gebruiken.

iPhone naar de fabrieksinstellingen is redelijk eenvoudig. Zorg er wel voor dat je batterij van je mobiel redelijk is opgeladen zodat niet dit proces wordt afgebroken door een lege batterij waardoor de telefoon onnodig wordt uitgeschakeld tijdens dit proces.