Handmatig internet instellen op mobiel
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Hoe je het internet via telefoon het snelst in kunt stellen handmatig lees je hier. Alle providers! Gegarandeerd de oplossing naar onze vermoeden. Dit betreft dus 3G 4G 5G en via APN verbinding. Dit alles heeft dus niets te maken met een wifi verbinding. Maar puur vast via je eigen mobiele netwerk. 

Hoe stel je het internet in op je mobiele telefoon?   

 Als ongewild ineens je internet niet meer werkt op je mobiel (Telefoon). En de verbinding lijkt verbroken te zijn. Dan kan het wel eens zo zijn dat er door een onbekende fout de instellingen in je telefoon zijn gewijzigd. Of door bwv de fabrieksinstellingen te hebben uitgevoerd.

Lees hier gegarandeerd alle oplossingen. 

Stap 1
De eerste stap om te controleren is echter simpel. Bijvoorbeeld je hebt Tele2 of Vodafone noem het maar op. > Namen toegangspunten In deze instelling is namelijk je huidige provider opgeslagen om een verbinding te kunnen maken via je mobiel met het draadloze internet.

Echter zijn er per provider verschillende stappen om deze goed in te vullen.
In het onderstaande lijstje klik je jou provider aan waarna je direct op de goede pagina belandt om de juiste instellingen in te stellen.

Klik hier voor alle providers

Eveneens kan het voorkomen dat je op vakantie bent in het buitenland. En dat je eerst wel verbinding had maar ineens niet meer. Dat zou echter kunnen komen door een blokade vanuit je internet provider. Om zo onverwachte hoge kosten te voorkomen.

Denk dus hierbij aan je ROAMING (Gegevensroaming) Deze hoort immers in het buitenland altijd aan te staan, want anders kun je geen verbinding hebben op het internet via jou mobiel. (Dit is dus eveneens een goede stap om te controleren op je vakantiebestemming)

Verder waarschuwen je wel voor de enorme hoge kosten, die voorlopig anno 2016 nog steeds van toepassing zijn. Het is wel zo dat er in 2017 wordt nagedacht over gratis roamen (Internet) bellen en smsen. Al dan zo bedoeld dat het je niets extra kost dan wat je normaal aan je internet provider betaald betreft je abonnementskosten.

Overigens is deze regel er nog lang niet door (Het helemaal gratis maken van internet in het buitenland) Wel geeft Brussel waarschijnlijk goedkeuring voor 3 maal per jaar vertoeven in buitenland dan gratis internet bellen en smsen. Natuurlijk nog altijd even wachten! Maar zodra er nieuws over bekend is lees je het op deze pagina.