Hoe download je een video-film van Youtube?
Recente Tweets
Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Hoe download je een videofilmpje van Youtube? "X online!"

Je hebt online vele vormen van site's / kanalen die lijken op Youtube vandaar we (You) ''TUBE'' maar even als uitgangspunt houden. Maar vrijwel elk lijkend Youtube kanaal biedt filmpjes en video's aan (Vaak met mp3 muziek geluid) En hoe kun je nu deze afzonderlijk van elkaar downloaden naar je pc? Of compleet?

Hieronder vind je de oplossing eenvoudig!

 

In stappen leggen we uit welke mogelijkheden er zijn online zonder programma's of converters te downloaden. En daarbij rekening te houden dat we ook de complete video voor u splitten in geluid alleen (Mp3) Of compleet.

Alleen het mp3 muziek geluid downloaden op YOU-TUBE
Het geluid alleen downloaden is vrij eenvoudig met de benoemde link onderaan de pagina. In de link die geopend word in je browser zie je een zoekbalk met daaronder video-convertor. Hier voer je de bijvoorbeeld de Youtube link in van de gewenste video. Als voorbeeld deze link: https://www.youtube.com/watch?v=_1hgEq6D5II en je drukt vervolgens op ''Video converteren.

Zoals je ziet word de video geconverteerd naar een alleen Mp3 formaat. Het tooltje zal nu de melding geven: "Video succesvol geconverteerd naar mp3" Als u nu op download klikt gaat het Mp3 bestandje naar uw computer. Let wel op dat je het bestandje niet kwijt raakt, let dus op waar u het Mp3 bestand in op slaat. (Vaak slaat het zichzelf op in: Deze computer > C: > Gebruikers > Prive > Download) Je kunt wel vaak onder in je scherm na het dowloaden het bestandje slepen naar je bureaublad.

Complete video / film download van Youtube naar de computer
Het werk eigenlijk hetzelfde als het hiebovenstaande uitleg. Alleen we hebben hier een andere link-programma online voor nodig.(De link vind je onderaan deze pagina) In de link die geopend word in je browser zie je een zoekbalk met daaronder ''Downloaden" Hier voer je jouw gewenste video in van youtube. Met als ons voorbeeld voor uw beeldvorming: https://www.youtube.com/watch?v=_1hgEq6D5II en je drukt vervolgens op "Downloaden. Daarna kunt u een keuze maken "Selecteer een output formaat" 3GP FLV of MP4. Welke u kiest maakt niet veel uit want tegenwoordig ondersteund elke pc deze bestandsnamen. (3GP word overigens vaak gedaan bij mobiele telefoon filmpjes. U Klikt uw keuze van video formaat aan en kiest voor "Verder" Daarna laadt de website zich opnieuw waar u na enkele seconden kiest voor: "Start download" Let wel zoals eerder uitgelegd wel op dat je het bestandje niet kwijt raakt, let dus op waar u het video-filmpje bestand in op slaat. (Vaak slaat het zichzelf op in: Deze computer > C: > Gebruikers > Prive > Download) Je kunt wel vaak onder in je scherm na het downloaden het bestandje slepen naar je bureaublad.

Mochten de output convertor bestanden van Mp3 of video formaat niet willen afspelen in Windows mediaplayer? Dan kunt u zonder een alternatief programma te downloaden het beste het bestand in "Windows movie maker'' of Windows live moviemaker openen en daar de video of Mp3 opnieuw open en opslaan in een andere extensie formaat.

              Link voor alleen Mp3                                      Link voor video Tube