Internet Easter Eggs bekijken?
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Geheimen op internet: De Easter Eggs!

Ooit gehoord van een Easteregg? Dit zijn geheime dingen op websites, Games en plaatjes. Je kan ze vinden door bijvoorbeeld codes te ontcijferen op de pagina zelf. Of je kan er met geluk eentje tegenkomen.

Op het Internet zijn enorm veel Eastereggs die nog niet gevonden zijn! Gelukkig zijn er al wel wat gevonden en kan jij je komende minuten vullen met deze leuke EasterEggs! Wij hebben namelijk een lijst gemaakt met 15 EasterEggs op het Internet.

#1 - Atari Breakout
Zodra jij op Google ''Atari Breakout'' typt en je vervolgens naar ''afbeeldingen'' gaat, dan verandert jouw pagina in een spel, erg leuk dus!

#2 - Spinal Tap IMDB
Ga naar ''This Is Spinal Tap'' op de webite IMDB en je zal zien dat de rating niet 10 sterren bevat, maar 11!

#3 - Easter Egg, Wikipedia
Zodra jij op Wikepedia naar de pagina ''Easter Egg (Media)'' Gaat zie je rechts een afbeelding van een haas. Op die afbeelding zie je ook een egel. Zodra jij op die egel klikt opent er een afbeelding van een mand paaseieren.

#4 - Google, weapons...
Ga naar google en typ in ''weapons of Mass Destruction'' en klik op ''ik doe een gok'' Je scherm zal nu scheef komen te staan.

#5 - Google, Zerg Rush
Ga naar Google en typ in ''Zerg Rush'', je pagina zal nu langzamerhand verdwijnen door ronde balletjes die op de zoekresultaten vallen.

#6 - YouTube, Do the harlem shake
Ga naar YouTube en typ ''Do the harlem shake'' Het harlem shake liedje zal nu afspelen en je scherm zal alle kanten op bewegen bij de drop van het lied.

Zie deze video shake!

#7 - Theoatmeal
Ga naar de website
http://theoatmeal.com/ en klik op je rechtermuisknop. Vervolgens klik je op ''Element inspecteren'' en zal je een grote vogel vinden.

#8 - YouTube, force
Ga naar YouTube en typ ''use the force luke'' Je scherm zal na alle kanten op bewegen door de force van luke.

#9 - YouTube - Doge Meme
Ga naar YouTube en typ in ''Doge Meme'' Alle teksten zullen nu kleuren hebben, ook leuk om is te proberen!

#10 - blackacrebrewing
Ga naar de website ''http://blackacrebrewing.com/'' Er zal een pop up komen. Hier moet je aanklikken of je jonger of ouder bent dan 21. Zodra jij klikt op ''ik ben jonger dan 21'' zal er een verassing op je staan te wachten.

#11 - Google, Baroll roll
Ga naar Google en typ in ''do a barrol roll'' Je scherm zal nu een rondje maken!

#12 Hema
Ga naar ''
http://producten.hema.nl/'' En scroll met je muis over de blauwe beker. Wat er dan gaat gebeuren is ogeloofelijk!

# 13 - digg.com
Ga naar
http://digg.com/ Zodra je op de homepage bent typ je deze code in ''up + up + down + down + left + right + left + right + b + a '' Er zal een leuk liedje afspelen! Let op: Typ deze code niet in bij de zoekbalk maar gewoon op de homapagina, je hoeft nergens op te klikken!

#14 - Firefox, Robots
Als je Firefox gebruikt en je typt ''about:robots'' Zal er een leuk plaatje verschijnen met robots die vertellen wat ze doen en hoe ze zich gedragen.

#15 - Google Mobiel
Zodra jij Google Chrome op je mobiel opent en je hebt geen internet. Zal je een dinosaurus zien. Als jij daar op klikt kan je een spel spelen in de browser zelf!