Beste gratis foto bewerkings programma's
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Beste gratis foto bewerkings programma's 

De top 5: Wil jij graag bezig zijn met design, of wil je je famillie foto's leuk bewerken. Dan heb je natuurlijk een bewerkings programma nodig. Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met de 5 beste foto bewerkings programma's. Ook zijn deze programma's allemaal gratis te downloaden! Op het einde hebben we nog een extra programma erbij gezet die je kan gebruiken als je van plan bent actief bezig te zijn met het bewerken van foto's en plaatjes! #1 - Gimp
Gimp is een van de beste bewerkinga programma's. Vooral omdat het veel mogelijkheden heeft van betaalde programma's, je bespaart dus veel geld. Met miljoenen downloads is Gimp zeker de beste keuze voor jou!

Systemen: Windows, Linux, Mac, OS X etc..
Prijs: Gratis
Mogelijkheden: Veel

Download Gimp: https://www.gimp.org/


#2 - PIXLR
PIXLR is ook mega beroemd. Niet omdat het alleen gratis is, maar ook omdat je hem in browser kan gebruiken. PIXLR is wat moeilijker te gebruiken dan andere foto bewerkings programma's maar het is het zeker waard! Werk er een paar dagen mee en je hebt het binnen no-time onder de knie.

Systemen: Windows, Mac
Prijs: Gratis
Mogelijkheden: Redelijk veel/veel

Download PIXLR: https://pixlr.com/


#3 - Paint.net
Paint.net heeft wat minder mogelijkheden dan Gimp en PIXLR. Het staat wel op de nummer 3 omdat het extreem makkelijk te gebruiken is. Ook paint.net wordt door miljoenen gebruikers gebruikt en is het zeker waard om te downloaden als je je foto's wilt bewerken.
Paint.net is aan te raden om snel een foto te bwerken maar is niet aan te raden om grote bewerkingen te maken aan je foto.

Systemen: Windows
Prijs: Gratis
Mogelijkheden: Bepert/Redelijk veel

Download Paint.net: http://www.getpaint.net/


#4 - Fotor
Ook Fotor is makkelijk te gebruiken. Je kan het vergelijken met Paint.net. Echter heeft Paint.net net iets meer mogelijkheden dan Fotor.
Fotor is makkelijk te gebruiken en je kan er snel een foto mee bewerken. Het is niet aanbevolen om Fotor te gebruiken om grote bewerkingen toe te passen.
Fotor accepteert de formaten JPEG, PNG etc...
Je kan Fotor gratis gebruiken maar je kan ook een pro versie kopen, je mogelijkheden worden dan groter dan de gratis versie.

Systemen: Windows, browser
Prijs: Gratis
Mogelijkheden: Beperkt

Download Fotor: http://www.fotor.com/


#5 - Serif Photo Plus
Serif Photo plus heeft weinig mogelijkheden. De reden waarom deze ertussen staat is omdat de sofware makkelijk te gebruiken is en het ook nog gratis is.

Ook Serif Photo Plus kan je een Pro versie aanschraffen en je mogelijkheden zullen dan een stuk meer worden.
Serif Photo plus accepteert veel formaten waaronder JPEG en PNG.
Serif Photo Plus kan je niet in de browser gebruiken maar moet je downloaden

Systemen: Windows
Prijs: Gratis
Mogelijkheden: weinig/Beperkt

Download Serif Photo Plus: http://www.serif.com/free-photo-editing-software/


#Extra - Adobe Photoshop
Je hebt er vast wel is van gehoord, Adobe Photoshop. Het is zeker de beroemdste foto bewerkings software die er is en is al door tientallen miljoenen mensen gedownload!

Photoshop heeft verschillende paketten en je hebt dus ook keuze genoeg.
Je kan kiezen van paketten van 12,99 tot 99,99 per maand.
De mogelijkheden van Adobe Photoshop zijn extreem hoog en het is dus ook zeer aan te raden als je actief bezig wilt zijn met het bewerken van plaatjes en foto's

Systemen: Windows, Mac, Linux etc..
Prijs: Gratis/betaald
Mogelijkheden: Enorm veel

Download/koop Adobe Photoshop: https://creative.adobe.com/nl/plans?single_app=photoshop&promoid=5JRH8K43&mv=other&store_code=nl