Instagram loopt vast "Oplossing voor app"
Recente Tweets


Wat is instagram
Instagram
 is een gratis mobiele app om digitale foto's of video's uit te wisselen middels mobiele apparaten. De foto's en video's kunnen digitaal gefilterdworden en uitgewisseld op sociaalnetwerksites, zoals die van Instagram zelf. Instagram levert in tegenstelling tot de standaard langwerpige foto's van mobiele telefoons (met een beeldverhouding van 4:3) vierkante foto's af, net als de Kodak Instamatic en de Polaroidcamera.

Het programma werd aanvankelijk alleen ondersteund voor de iPhone, iPad en iPod touch. Vanaf april 2012 werkte het ook op smartphones metAndroid versie 2.2 of later. In november 2013 kwam het ook uit op Windows Phone. Instagram wordt verspreid via de App Store (iOS), Google Play en Windows Phone Store. In april 2013 werd ondersteuning voor het uploaden van video's toegevoegd. Dit is echter niet mogelijk op alle telefoons.


Instagram loopt vast iPhone, iPad en iPod touch

Instagram loopt vast op iPhoneiPad en iPod touch., dit is gelukkig wel eenvoudig op te lossen. Als Instagram vastloopt tijdens dat je een foto probeert te uploaden dan is dit vaak de oorzaak dat er niet genoeg geheugen op je mobiel of ander apparaat aanwezig is. 

 

Het geheugen
Heb je wel genoeg geheugen? Dan kan het zeker zijn dat andere app toepassingen op de achtergrond aan staan op dat moment dat je instagram vastloopt want dan is er weinig extra geheugen over om voldoende te functioneren en lopen eigenlijk alle grotere toepassingen vast.

Controle op updates
Controleer of er een nieuwe versie van Instagram is uitgekomen en download deze nieuwe versie dan direct op je mobiele ipad tablet.

Reboot (Resetten) uitvoeren
Als je het probeert met de tablet dan kun je mocht het geen baat hebben je ipad resetten waardoor de apps zoals instagram beter zullen gaan werken. Lees meer over resetten ipad 

Verwerking loopt vast (Geforceerd stoppen)

iOS hoe app stoppen
Op iOS-apparaten kun je de app als volgt geforceerd stoppen:
Sluit de app af door op de thuisknop op je mobiele telefoon te drukken. De thuisknop is de fysieke knop onder aan je mobiele telefoon met het vierkantje erop.

Dubbelklik op de thuisknop. Er komt nu een popup naar voren.
Zoek dan nu naar het Instagram-pictogram. Houd dit vijf seconden ingedrukt tot het pictogram gaat schudden.

Druk op het rode verboden toegangsteken dat op het Instagram-pictogram wordt weergegeven. Hiermee wordt het stoppen van de app geforceerd. Hierna kun je jezelf weer opnieuw aanmelden.

Android hoe app stoppen
Op Android apparaten kun je de app als volgt geforceerd stoppen:
Sluit Instagram af.

Open Instellingen op je apparaat.
Tik op Applicaties > Applicaties beheren > Instagram > Gedwongen stoppen.

                                                                Instagram verwijderen? >