Ipad loopt steeds vast, 'Harde reset werkt'
Recente Tweets


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

iPad loopt vast en werkt niet meer 'Harde reset uitvoeren..

Na een tijdje gebruik kan de Ipad vastlopen, de apps worden niet meer gestart of je moet erg lang wachten voordat de app op de ipad gaat opstarten. Als de Ipad zodanig tegenwerkt in functionaliteit dan dient de harde reset uitgevoerd te worden. Dit noemen ze ook wel de reboot functie in de ipad. Dit werkt het zelfde als de computer of latop die u gebruikt, maar in dit geval hoeft u niet bang zijn dat u uw gegevens verliest op de ipad, (Mits u bestanden voor het vastlopen niet heeft opgeslagen.) Volg onderstaande stappen.


Hoe een harde reset uitvoeren?
De aan en uitknop die bovenop de iPad zit moet ingedrukt worden.
Na het indrukken zie je een balkje met ‘Zet uit’
Veeg nu met je vinger over de rode balk, om de ipad uit te schakelen.
Nu is het even een paar minuten wachten tot de ipad daadwerkelijk uit is.

Opnieuw opstarten na harde reset
U dient nu de aan en uitknop even in te drukken zodat net als normaal de ipad opnieuw word opgestart, het kan overigens nu wel een paar minuutjes langer duren voordat de ipad is opgestart maar dit komt geheel door de harde reset die u heeft uitgevoerd.

Voordeel aan reset voor ipad?
Zoals u ongetwijfeld weet dat de pc soms een systeemherstel nodig heeft als de computer traag word of vast gaat lopen. Zo heeft ook de ipad een reset nodig, alleen net op een andere manier. Het voordeel aan een harde reset is dat u als ware met een schone lei begint. De ipad is niet meer traag en zal weer als snel worden ervaren..

Ipad is traag ook na reset?
Als de ipad steeds traag is ook al heeft u een harde reset gedaan dan kunnen we nog een stapje verder gaan, en dat is het werkgeheugen verwijderen.

Het werk geheugen onthoud dingen die u in het verleden heeft opgestart maar die u eigenlijk niet meer gebruikt, het heet niet voor niets werk geheugen, hetzelfde verhaal weer als de normale pc die zijn geheugen bewaard.

Door  twee keer achter elkaar op de home knop te drukken schuift er vanzelf een venstertje open van onderuit waar alle applicaties opstaan die u ooit heeft opgestart. U gebruikt ze niet meer maar ze blijven wel geheugen kosten. u kunt het definitief afsluiten door het icoontje lang ingedrukt te houden waarna er een minnetje verschijnt. En als u daar op drukt worden alle apps afgesloten. Daarna nog een keer op de home knop drukken en het venster sluit weer.

Dit zijn de efficiënte manieren om de ipad die traag was sneller te maken, teven zal u nu ervaren dat ook het vastlopen volledig verdwenen zal zijn.


'Video tutorial van Benny Bostoen' Handleiding om Ipad te resetten.


TIP: Nieuwe Ipad / Tablet kopen
Indien u besluit een andere ipad of tablet te kopen omdat het probleem niet opgelost is. Is er bij "
Yourtablet" nu een zeer leuke aanbiedingen, en nog voor 9 uur besteld dan heb je hem de volgende dag al in huis.