loopt vast door WinRar? *Tips en Trucs*
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Computer loopt vast door WinRar . Tips en Trucs

Hoe los je het WinRAR probleem op als deze steeds vastloopt op de computer?  Veel voorkomende problemen met Winrar is dat het software zelf beschadigt is geraakt door virussen en spyware. Ook komt het eveneens voor dat Winrar in conflict raakt met andere besturingssystemen. Daarbij kun je aan een printer denken die je net hebt geïnstalleerd of een camera toestel die de nodige software bij zich draagt.  


Scannen pc op virussen en spyware
Allereerst zou je dus denken dat dit helemaal geen kwaad kan, maar vergis je niet dat die rotzooi terdege je programma’s zoals WinRAR om zeep kunnen helpen. In ons overzicht programma tools die je kunt vinden bovenaan de menubalk: Computer en hulp > Programma downloads, daar vind je een reeks van programma’s waar je allerlei virussen en spyware mee kunt verwijderen. Het zijn specifiek de best gekozen progjes voor dit soort problemen. Het beste is om de overzicht volledig te downloaden en uit te voeren.  Geen gewenst resultaat? Probeer dan onderstaande stap succes verzekerd! -7-Zip-

Vervanging alternatief voor WinRAR
Het uitpakken van bestanden doen de meeste mensen nog met Winrar hoewel dit al lang niet meer hoeft. Hoe het komt dat de meeste nog Winrar gebruiken is simpel te verklaren. De downloads die je vind op internet of uit nieuwsgroepen zijn altijd vaak ingepakte .rar bestandjes. Met de bekende namen zoal Part12.rar part13.rar part14.rar. Als je dan op Google zoek Rar uitpakken. Dan zijn de resultaten Winrar uitpakprogramma de eerste die je ziet. Maar let op! Er zijn gratis alternatieven voor Winrar zoals 7-Zip. 7zip werkt precies hetzelfde alleen heeft het de voordeel dat het een gratis programma is in tegenstellen tot Winrar. Gratis 7-zip voor u zodat uw pc niet meer vastloopt.
Aanrader om 7-Zip te downloaden voor alle Rar bestanden.

                                                                    Download 7-Zip>