Laptop toetstenbord zelf vervangen
Recente Tweets

 Alle toetsenborden in aanbod
 

 

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Hoe vervang je een toetsenbord van je laptop?

Een laptop toetsenbord vervangen is niet zo moeilijk en kan goedkoop gedaan worden. ben je geen specialist? Geen zorgen, een toetsenbord vervangen met deze video maakt het makkelijk en wordt precies voorgedaan hoe je te werk kunt gaan. Binnen 10 minuten heb je een volledige nieuwe toetsenbord voor je laptop zelf gerepareerd. 

De snelheid gemiddeld van een levering is cq binnen 24 uur.


Een leuke besparing van een paar honderd euro aan je laptop
Dit loont natuurlijk zeker, want je bent daardoor niet verplicht een nieuwe laptop te kopen. Een toetsenbord voor de laptop / desktop kost ongeveer 25 - 35  euro. De duurdere toetsenborden zijn vaak voor Apple mac desktops. 100 tot 150 euro.

Kosten reparatie laptop/desktop toetsenbord
Daarnaast zijn vaak de reparatie kosten het duurste.  Door middel van een opletten en zorgvuldig te werk gaan kun je met behulp van de video je eigen laptop toetsenbord vervangen waardoor je de reparatie kosten vermijd. (Uurtarief 60 euro+ extra kosten voor het scherm 40%) Totaal zou u kwijt zijn 250 tot 300 euro als u de laptop door iemand anders laat maken.

Wat heb je nodig om je toetsenbord voor je laptop te vervangen?
Niets meer dan een min schroevendraaier of in sommige gevallen een scherp mespuntje. Elke laptop en toetsenbord ziet iets er anders uit maar schrik daar niet van, het werk allemaal hetzelfde met de kliksysteem en clipjes. Soms komt het nog voor dat je een ster schroef hebt aan de onderkant van je laptop die besvestigd is aan je toetsenbord. Te herkennen aan het symbooltje of een letter K (Van keyboard)

Tips voor het kopen van een nieuwe toetsenbord

  • let goed op het type nummer laptop. (Vaak onderzijde laptop)
  • Wat is een redelijke prijs voor een toetsenbord?
  • hoe weet ik welke toetsenbord ik nodig heb?
  • Goedkoopste toetsenbord waar vind ik die?