Laptop scherm zelf vervangen = Goedkoop
Recente Tweets

 Alle schermen in aanbod
 

Hoe vervang je een scherm van je laptop? "Goedkoop zelf doen"

Een laptop scherm zelf vervangen is niet moeilijk en kan zelfs zeer goedkoop gedaan worden. Je hoeft er gelukkig geen specialist voor te zijn om een een LCD - LED scherm te vervangen. In deze linkse instructie video wordt precies voorgedaan hoe je makkelijk zelf de laptopscherm kunt vervangen. Binnen nog géén 10 minuten heb je een volledige nieuwe laptop scherm zelf gerepareerd!

Scherm bestellen? De snelheid van een levering is cq binnen 24 uur.


Een leuke besparing van een paar honderd euro aan je laptop + Scherm
Dit loont natuurlijk zeker, want je bent daardoor ook niet verplicht een nieuwe laptop te kopen als alleen het scherm defect is. Een gloednieuwe laptop scherm kost ongeveer 80 - 90  euro. De duurdere schermen zijn vaak Apple mac desktops. 100 tot 200 euro. Ledschermen liggen overigens rond de 100 euro. 

Kosten reparatie defecte laptop / desktop scherm
Vaak zijn de reparatie kosten aan een laptop het duurste. Vandaar dat je door middel van een beetje opletten en zorgvuldig te werk gaan je eigen laptopscherm kunt vervangen waardoor je de reparatie kosten vermijd. (Uurtarief 60 euro+ extra kosten voor het scherm 40%) Totaal zou u kwijt zijn 250 tot 300 euro als u de laptop door iemand anders laat maken.

Wat heb je nodig om je defecte scherm te vervangen?
Niets meer dan een ster schroevendraaier of in sommige gevallen een torkbitje. Elke laptop ziet er anders uit maar schrik daar niet van, het werk allemaal hetzelfde met schroefjes die vaak verborgen zitten achter rubberen kapjes. (Een leek of kind kan de was doen)


Tips voor het kopen elders van een nieuwe scherm

- Neem altijd een Matte Wide (LED) scherm  I.p.v. een Glossy Wide (LED) 
- let goed op het type nummer. (onderkant laptop)
- Weet wat een redelijke prijs is voor een scherm
- Let op de thuiswinkel waarborg label