Laptop touchpad zelf vervangen
Recente Tweets

 Alle touchpads in aanbod
 

 

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Hoe vervang je de touchpad van je laptop?

Een laptop touchpad vervangen zelf, omdat de oude niet meer werkt naar behoren. Een touchpad vervangen is ook niet moeilijk en kan ook op een goedkope manier vervangen worden doordat je het zelf doet. Ben je geen specialist in onderdelen kopen en vervangen? Geen zorgen daarover, een touchpad met deze video maakt het daarbij extra makkelijk en hierin wordt precies voorgedaan hoe je te werk kunt gaan. Binnen 10 minuten heb je volledig je touchpad voor je laptop zelf gerepareerd.

De snelheid gemiddeld van een levering is cq binnen 24 uur.

Erg leuke besparing van een paar honderd euro aan je laptop (Touchpad)
Natuurlijk beloont het in de kosten zeker om dit zelf te vervangen, want je bent daardoor niet verplicht een gehele nieuwe laptop te kopen. Een touchpad kost maar ongeveer 30 a 35 tot 50 euro. De duurdere touchpads zijn vaak voor Apple mac desktops. 120 a 150 euro.

Kosten en reparatie touchpad vervangen
Vaak zijn de reparatie kosten het duurste als je die vakkundig laat uitvoeren door een computerspecialist, maar door middel van een beetje opletten en zorgvuldig te werk gaan kun je met behulp van de video je eigen laptop touchpad vervangen waardoor je alle reparatie kosten kunt vermijden, en dat scheelt gewoon enorm in de prijs. (Denkend aan een uurtarief van 60 euro + extra kosten voor de touchpad zelf) Totaal zou je kwijt zijn 140 a 180 euro als je de touchpad door iemand anders zou laten maken / vervangen.

Wat heb je nodig om je touchpad voor je laptop te vervangen?
Niet veel meerdan een min schroevendraaier en in sommige gevallen een scherp mespuntje. Elke laptop en touchpad ziet er natuurlijk anders uit, maar schrik daar niet van. Het werk en principe blijft allemaal hetzelfde, 'Met kliksysteem en clipjes'

Soms komt het nog voor dat je een ster schroef hebt aan de onderkant van je laptop die besvestigd is aan je toetsenbord. Te herkennen aan het symbooltje of een letter K (Van keyboard)(of tork bit).

Tips voor het kopen van een nieuwe touchpad

  • let goed op het type nummer laptop. (Vaak onderzijde laptop)
  • Wat is een redelijke prijs voor een touchpad?
  • Hoe weet ik welke touchpad ik nodig heb?
  • Goedkoopste touchpad waar vind ik die?