Goedkoop computer laten schoonmaken
Recente Tweets

Lees tip

Onderhouden pc zelf
Wat is spyware?
Wat is malware?
Zoekmachiene spyware?

 

Pclooptvast.nl
VOORFIETSKOSTEN €0,-
Halfuurtarief € NVT
Lidmaatschap € NVT
Tarief eenmalig: 40 euro

Brabant: Voorrijkosten gratis!

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Computer laten schoonmaken (VIRUS VRIJ) 'Pclooptvast.nl aan huis'

Uw pc opschonen en sneller maken door Pclooptvast.nl aan huis. Aan huis is een goedkoop alternatief voor een schone pc. IPV wegbrengen naar de Mycom. zonder persoonlijk contact. Merkt u de laatste tijd dat uw pc steeds langzamer wordt of zelfs vastloopt? of heeft u vaak last van virussen of spam? Adware -Spyware? Natuurlijk wilt u een snelle en stabiele computer in huis. Wij helpen uw PC sneller te maken, en daarnaast schoon (Virusvrij) en up to date.

Hoe gaat het (we) te werk met uw pc?
Als eerst gaan we gewoon rustig kijken wat er aan de hand is en welke reden er is voor uw langzame pc. Nadat we hebben ondervonden wat het probleem is zullen wij deze voor u 100% in orde maken zodat u weer een frisse pc heeft waar u weer jaren van kunt genieten. 

Klant leert van Pclooptvast.nl aan huis
Niets is er verborgen bij onze aan huis bezoek. We laten indien u behoefte heeft, u stap voor stap zien wat er aan de hand is met uw pc en geven ook uitleg wat er moet gebeuren. U leert hierdoor problemen zelf op te lossen, mocht dit in de toekomst voorkomen. Daarnaast installeren we enkele programma's op uw Computer of laptop zodat u vervolgens met onze uitleg als u wenst de aankomende keren zelf uw pc kan onderhouden.

Waarmee Pclooptvast.nl aan huis u kan helpen (Het pakket)
- Verwijderen van virussen, spyware en malware
- Trage pc/computer of laptop/notebook
- Geschiedenis wissen - Privegegevens wissen
- Opschonen van uw pc of laptop
- Updaten en bijwerken van programma's
- Uitleg en tips sessie

Oorzaken van een pc die vastloopt of traag is
Het vele gebruik op de pc kan ervoor zorgen dat er onnodig veel sporen worden achtergelaten op de pc. U kunt die sporen niet zelf zien, maar ze zitten er wel degelijk. U kunt denken aan de niet gewiste programma’s en downloadbestanden.

Gratis tips
Regelmatig onderhoudt plegen aan uw pc voorkomt simpelweg dat u een langzame pc gaat krijgen. Wilt u zelf uw pc onderhouden en opschonen? Dat kan ook zeker want we zijn altijd bereid informatie en tips te geven over het opschonen van de trage vastlopende computer.

Wat zijn de kosten om de pc schoon te maken?
De kosten zijn niet per uur, of abbonementskosten maar eenmalig! U betaald 40 euro voor een bezoek aan huis. Ongeacht hoelang we bezig zijn. We zijn misschien niet de goedkoopste, of mischien ook wel want we berekenen in heel brabant niet eens voorijkosten, en geven gratis tips die we bespreken. Normaliter kost het virus vrij maken van een pc u in de shop 100 tot 150 euro. 

Bij ons dus (All in) voor 40 €

Daarnaast zoals hierboven beschreven nemen we graag met u door wat de fouten zijn en geven u gratis advies en installeren we ook de nodige programma's om weer vooruit te kunnen zonder onze hulp.  

Hoe neem ik contact op met Pclooptvast.nl?
Contact of een afspraak maken kan via ons > Contactformulier