Website maken welke hosting?
Recente Tweets


Opgeheven websites kopen


Wilt u gemakkelijk zelf in een paar clicks een website maken, zonder het gedoe met FTP of of software-updates? Meteen je domeinnaam en e-mail geregeld? Dat kan met de Websitemaker. Kies je website uit vele kant-en-klaar sjablonen, voeg je foto’s, video’s, muziek en teksten toe en klaar: je website staat! Zo kun je heel gemakkelijk een blog bijhouden of fotoboeken aanmaken. En deze kun je met een druk op de knop delen op Facebook, Twitter, Google+ en andere media.


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Welke hosting ? prijsverhouding, makkelijk, goedkoop

Makkelijk is het Zeker om een website te maken. Het goedkoopste is zelf een website maken maar welke hosting is goedkoop en makkelijk om mee te werken zonder dat je kennis hebt van html?

Er zijn vele goede webhostingen zoals: TransIP, hostnet, simple-hosting, xel, 123xs, yourhosting, maar op een paar euro na per jaar is mijndomein toch wel de hosting  aanrader van de eeuw.  Geen kennis nodig van html of wat dan ook.  Zelfs deze website is met mijndomein gemaakt.  Echt heel makkelijk is het. Nu hoor ik geluiden dat je denkt ja makkelijk maar de achtergrond? Zelfs de lay-out krijg je gratis bij mijndomein.  Dus hoe makkelijk wil je nog een website gaan maken? 

Gratis templates 
Bij Mijndomein krijg je keuze uit wel 100 templates (Achtergronden) Die je gratis kan gebruiken en zelfs kan bewerken via de aangegeven stappen. Vaak kopiëren en plakkenwerk. Ook deze website heeft de template van Mijndomein gebruikt wel is waar dat ik nadien van alles heb veranderd om het een eigen-style te creëren.  

Makkelijkste web-hosting in gebruik
Je kunt dus we concluderen dat mijndomein hosting heel makkelijk en fijn is om mee te werken.  Je logt in via de website van mijndomein, de code dien je op dat moment in te voeren die je via de email hebt gekregen. Zo je nu eenmaal ingelogd bent krijg je gelijk de keuze welke template je wil gebruiken. En nadat je die makkelijk toegevoegd hebt door simpel te klikken, krijg je al de vraag wilt u een pagina aan maken? Ja je maakt eenvoudig door erop te klikken een pagina aan.   Vervolgens is het een venstertje openen waar je tekst in gaat schrijven (Net als in een word bestand)  Zo zie je al dat zelfs dit makkelijk is om je website te maken.  Vervolgens kun je foto’s toevoegen op elke plek waar je maar wil tussen of naast je tekst. Je upload via de aangegeven buttons  de foto’s (Daar kun je niet overheen kijken want dit is echt makkelijk.  En vervolgens slepen waar je heen wil. Vervolgens opslaan en dan kun je al een tweede pagina gaan schrijven. Alles dus zonder html  en kijk maar even rond op onze site naar contactformulieren button ect.. Ze komen allemaal uit die online web hosting van Mijndomein. Wel zo makkelijk dat je dus niet verbonden bent aan aparte moeilijke programma’s .

Affiniteiten hebben met website maken
Nee absoluut hoef je er geen verstand van te hebben.  Ik weet zelf tot op de dag van vandaag niet eens hoe mensen websites maken in html. (Hoewel ze beweren dat het heel makkelijk is)  Ik persoonlijk vind tekst in Nederlands schrijven al een drama. Kun je nagaan hoe belabberd mijn ervaring is met website maken.  Deze website is sinds 2012 online gezet en in nog geen 40 uur hadden we een website waar je u tegen zegt.  en kregen al snel de eerste bezoekers na  2 weken. (20 per dag) en nu 2 jaar verder zonder kennis van een website maken ? Soms” ja raar om te zeggen en te geloven maar soms 3000 bezoekers per dag.  Dan denk ik ‘Zo dat heb ik zonder kennis van een website te maken goed voor elkaar met mijndomein..

Kosten web-hosting Mijndomein
Helemaal gratis is het niet nee, want zoals het oude gezegde gaat alleen de zon op. En ben je niet slim dan moet je dokken wordt er gezegd.  Maar daar in tegen krijg je alles maar dan ook alles voor terug wat je als leek nodig hebt om een website te maken. Makkelijker dan dit kan echt niet. En ja de kosten zijn alles bij elkaar inclusief de website naam die je kiest 69 euro . Ze bieden wel meer pakketten aan maar geloof me dat je niet meer nodig hebt dan dit.  Het is op 1 na al het duurste pakket vandaar.
Even een opsomming wat je dan krijgt:


Pakket van mijn domein= ‘Websitemaker’

  • Jouw website zonder technische kennis maken en beheren. Geen gedoe met FTP.
  • Je eigen domeinnaam
  • Ongelimiteerd aantal emailadressen
  • Anti-virusbeveiliging, Spamfilter, Webmail
  • Nieuw: 2 GB opslag + 1 GB per jaar extra
  • Ongelimiteerd dataverkeer
  • Koppelingen met social networks
  • Simpel Google Analytics instellen
  • Continu groeiend aantal thema's
  • Uitgebreid foto- en video-album

Over die GB zou ik mezelf niet druk maken want je krijgt niet een 500 mb vol! Tenzij je er een foto-blog van gaat maken en 1.000000 pagina’s hebt. Maar dan ben je pakweg  140 jaar eer je dat af hebt.  En dat voor nog geen 7 tientjes per jaar. Als ik naar Pclooptvast.nl kijk en met ongeveer 400 euro per maand verdien min 70 euro per jaar voor mijndomein, dan heb ik toch zeker 4000 euro verdiend zonder me te vervelen en moeilijk te doen. Het geld wordt verdiend met advertenties en adverteerders her en der op de site hier. Als mensen klikken krijgt Pclooptvast.nl gemiddeld 20ct tot 2 euro per klik. (In die richting moet je denken)  We mogen helaas van Google Adsense geen exacte waarde geven. Omdat het verschilt welke niche je werkt , dus in welke branche. Schijnt rete geheimzinnig te zijn.

Waar een website over maken of schrijven?
Zoals ik net hierboven aangeef zijn er verschillende branches waar je over kunt schrijven. Een goed voorbeeld is schrijven over  geld- leningen  - hypotheken – uitvaart  als voorbeeld. Een geldleensite kan makkelijk 100 euro per dag verdien. Ja schrik er maar niet van.

Welke website naam?
Neem als voorbeeld: Geld-lenen.nl  makkelijk is deze te onthouden. En iedereen zoekt op deze term zoals veel mensen zoeken op de term: Pc loopt vast.  Zo makkelijk kun je dus een site-naam verzinnen. Die wel een beetje bij je onderwerp past natuurlijk.  Die streepjes ertussen maakt niet veel meer uit. Het mag ook zijn. Veel-geld-lenen.nl of aan elkaar. Je krijgt er echt geen minder bezoekers door. Je kunt ook kiezen voor een opgeheven domeinnaam met een hoge pagerank, altijd handig als je start met een naam die al bekend is. Na intensief maanden zoeken hebben we de betreffende site daarvoor gevonden Lees hier verder

Samevatting
- De web-hosting mijndomein is makkelijk in gebruik.
- Kost een beetje geld per jaar maar dan heb je ook wat.
- Je kunt er goed geld mee verdienden en ziet er ook nog eens professioneel uit!