Candy Crush, papa pear saga, pet rescue saga,
Recente Tweets


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Spel loopt vast en speelt traag 'info en oplossingen'

Hoe komt het dat een spel traag is en zelf vastloopt? Je kent het wel, "Facebook de plaats om spellen te spelen online, maar het is zeker één van de grootste sociale media die er is, dit zorgt soms voor problemen bij spellen zoals candy crush, papa pear, noem het maar op.. Dit vastlopen of beter gezegd bevriezen van spellen heeft met meerdere factoren te maken.De meeste problemen zijn gelukkig eenvoudig op de lossen. Een opsomming van probleem oorzaken benoemen we hier.

  • Intern geheugen
  • Virussen of spyware
  • Snelheid internet
  • Video kaart
  • Flash players 
  • Browser, verschillen en ondersteuningen

Op deze punten moet er dus gecontroleerd worden wat er fout gaat. Let hierbij op wat en wanneer het fout gaat.  Is het een spel online op Facebook zoals angry birds, Candy Crush, papa pear saga, pet rescue saga, cityville, bubble witch saga? Of is het een game op je computer wat ook kan bijvoorbeeld angry birds? Deedt het spel voorheen wel naar behoren, of liep de eerste keer het spel al vast? Heb je onlangs iets veranderd in de instellingen?

We beginnen bij de opsomming problemen die hierboven aangegeven worden om stap voor stap tot de oplossing te komen.

Intern geheugen controle
Het intern geheugen meten is vrij simpel : Start het spel dat u wilt spelen. Druk dan Ctrl Alt Del tegelijkertijd in Dan verschijnt er een menu in uw scherm. Ga naar taakbeheer starten en kijk naar de processor die staat te draaien. Staat deze op volle toeren? Dan weet u dat het hierop fout gaat en kan dus vastlopen veroorzaken, er is eventuele geheugen intern uitbreiding nodig, maar let op! Het kan zijn dat er een virus aanwezig is die dit proces verstoort.  Hierin kunt u geen verschil zien.

>Pagina 1 van 2

                                                                          Lees verder>