Candy Crush, papa pear saga, pet rescue saga,
Recente Tweets


Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Spel loopt vast en speelt traag 'Pagina 2'

Virus en spyware controle
Controleer met behulp van onze programma’s  (Gratis toolsof er spyware of virussen aanwezig zijn in uw computer die er voor zorgen dat het spel vastloopt. Let op dat u niet een scareware programma gebruikt! Vaak zijn dit fake-virusscanners, waardoor u steeds dit soort problemen blijft houden. Download voor de zekerheid onze gratis tools.Snelheid internet check
Controleer u snelheid, via onze speedtest kunt u achterhalen wat uw snelheid is.  Kijk ook even naar de gemiddelde presentatie snelheid die u nodig heeft voor een bepaalde game/spel online als u die speelt. 

Videokaart controle
Met het volgende programma kunt u zien of de software van de videokaart verouderd is.
http://www.lavalys.com/everest-discontinued/ mogelijk waar u kunt is het raadzaam alles te updaten voor een stabiele computer, ook buiten het feit dat spellen vastlopen kan ook de computer vastlopen op meerdere fronten. Dus zeker een tip om dit uit te voeren!

Flashplayer controle
De onderstaande stappen moeten up to date zijn. Zijn deze verouderd? Dan weet u waar het probleem van de vastlopende of trage spellen vandaan kwam. U kunt ze via de onderstaande linken downloaden.

Heeft u Java, en is de flashplayer up to date?
Controleer of er een update is, mocht u de versie al hebben.

Shockwave flash adobe controle
Controleer of er een update is, mocht u de versie al hebben.

Browser internet controle
Is de internet browser geüpdatet? Zoja? Welke browser gebruikt u? Het is raadzaam om in deze tijd Google Chrome te installeren voor online games/spelletjes. Heeft u al Google Crome Controleer dan of er een update is.

Zie hiervoor ook ons overzicht voor de downloads

<Terug naar pagina 1 van 2