Sim only vergelijken goedkoopste zonder telefoon
Recente Tweets

Wikipedia: Sim-only, sim only of simonly zijn mobieletelefoonabonnementen, zonder een nieuwe gsm. De klant betaalt alleen voor de aansluiting op het netwerk en het gebruik van het netwerk en krijgt daarvoor enkel een (nieuwe) simkaart maar geen nieuwe gsm. De abonnementsvorm is bedoeld voor klanten die geen nieuwe gsm nodig hebben of voor klanten die los van het abonnement een toestel willen kopen. In een abonnement waarbij zowel toestel als abonnement geleverd wordt is het toestel goedkoop met daarbij een abonnement. De kosten daarvan betalen voor een deel het toestel mee. Dat toestel is daarom voor een bepaalde tijd gelockt: het kan alleen met dit abonnement gebruikt worden, totdat het toestel is 'afbetaald'. Voor een sim-onlyabonnement is een simlockvrije telefoon benodigd. Toestellen 'verkregen' bij een abonnement kunnen kosteloos simlockvrij gemaakt worden na afloop van een bepaalde periode. De klant kan een sim-onlyabonnement via de meeste netwerken, MVNO's entelecomdealers afsluiten.

NIEUW: TMOBILE 
Geen extra kosten in Europa 

Sim only abonnement zonder telefoon vergelijken

De goedkoopste telefoon abonnement voor je mobiel is een Sim only abonnement. Wat niet te vergelijken is met een abonnement met telefoon.

Met een Sim-only ben je al voor 10 Euro per maand klaar (All in)! 

 

Veelal proberen telefoonzaken (Winkels) u een abonnement aan te praten waarbij een mobiel gratis wordt geleverd. De Mobiel betaald u niet letterlijk op dat moment. Maar houdt er wel rekening mee dat de provider zoals Vodafone, T-Mobile, KPN , Youfone , Ben, e.d. er niet zijn om u geld te geven. De mobiel zit altijd verrekend dubbel en dwars in het abonnement wat u afsluit.  U merkt dit eigenlijk al aan de abonnementsprijzen van een jaar die in verhouding per maand al een stuk duurder is dan een abonnement van 2 jaar.  Een ‘Sim-Only’ is een simkaart zonder telefoon. Dit houd in dat u geen kosten krijgt voor een telefoon. U betaald dus puur alleen voor het abonnement (De belminuten) Dit is zowiezo weer een goedkopere manier van bellen dan een Prepaid kaartje. Een Sim only  abonnement kunt u afsluiten voor minimaal een maand die standaard elke maand doorloopt tot dat u zelf bepaald dat u wilt stoppen met het Sim Only abonnement. Er zijn overigens verschillende abonnementen voor Sim-only . 1 maand Sim only of 1 jaar Sim only of 2 jaar Sim only. Hoe langer het abonnement hoe goedkoper de minuten worden. (Ook internet is goedkoper met het 2 jarig abonnement van Sim only. Daarnaast verschilt het zoals u kunt zien in de vergelijking welke provider er goedkoper is. Voor het aanschaffen van een Sim only abonnement is het wel noodzakelijk dat u een simlockvrije telefoon heeft. 

Sim only goedkoper dan prepaid kaart
Bij een aantal providers is het beltegoed (Prepaid) meestal maar een bepaalde tijd geldig (meestal een half jaar of een jaar). Wordt er dan niet binnen die termijn opgewaardeerd dan vervalt zelf het resterende beltegoed. Na enige tijd wordt ook het mobiele nummer afgesloten, waardoor je het nummer letterlijk kwijt bent tenzij de gebruiker binnen deze termijn opnieuw opwaardeert. Bij andere providers is het bijvoorbeeld weer verplicht om af en toe gebruik maken van het beltegoed (bijvoorbeeld één keer per zes maanden of 1 keer per jaar). Er zijn ook providers waarbij het beltegoed onbeperkt geldig is, maar dit is echt sporadish. Sim-only heeft dus in vele opzichten een echte voordeel. 

Aanrader Sim-only: De ervaring en referenties over Ben' 
Vroeger herkende veel mensen Ben provider als 'Ben onbereikbaar' Ben was inderdaad onbereikbaar, maar dankzij de jaren ervaring en vele goede inversteringen is Ben zeker een goede provider geworden. Het voordeel nu aan Ben is dat u nu wel bereikbaar bent. Ook zijn de Sim only abonnementprijzen erg goedkoop tot misschien wel de goedkoopste momenteel. Je hebt al een Sim-only abonnement voor 2,49 euro. De 'Ben Zuinig 50 min of sms 50 minuten of sms 2 jaar contract' Het addertje is wel dat u na 12 maanden € 4.06 p/mnd betaald. (Dit dus nog 12 maanden) En eenmalige aansluitkosten van € 14.99.